Probleme cand calc pe frana

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

sorin2010
pasionat

Mesajde sorin2010 » Joi 28-Apr-2011 12:55

mesersmith scrie:vad ca v-ati gasit verisori.. :razz:
pe noi, astia din regat, vad ca nu ne invitati....
he he...
in fiecare an imi petrec revelionul in maramu si sa vezi ce va calc eu pe voi iarna asta :P

te astept cu drag!:)

buda.nicolae
pasionat

Mesajde buda.nicolae » Joi 28-Apr-2011 20:02

mesersmith te invit cu drag in Maramu`! Nu te-am chemat deoarece probabilitatea sa vi pe la mine, m-am gandit eu ca e mai mica, decat sa vina sorin pe la noi care e vecin de judet! Ba mai mult, pe undeva, toti suntem "verisori", dupa Adam si Eva! Imi cer scuze si te invit oficial si pe tine si pe toti membrii care doresc o vacanta de neuitat ( promit ca va dau o horinca extraordinara, fiarta personal de mine, ECO-BIO-SI CUM MAI VRETI VOISA FIE )! Mai ales ca ai zis ca vi in fiecare an de Anul nou (poate anul acesta treci si prin Baia Sprie sau Baia Mare si ne putem intalni sa ne cunoastem personal), deci sti ce bine se petrece p-aci! Pentru toti membrii clubuui invitatia: " HAIDA, HAI, LA MARAMU`!!!"

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Joi 28-Apr-2011 20:44

eu glumeam in legatura cu invitatia.
totusi, asa cum spuneam, in fiecare sfarsit de an sunt in maramures, in poienile izei sau in botiza, si nu as da pe nimic in lumea asta, vacanta in maramures.
si cine stie, de ce nu? poate ne vedem la sf anului mai multi din zona.
in ceea ce priveste horinca, nu cunosc sportul asta si nu numai ca nu ma pricep, dar la jumatate de paharut, ma poti duce la spital cu toata nadejdea :P
si pt colegii de forum care n-au fost in maramures, nu mai stati, nu exista o zona cu oameni mai primitori si mai de treaba ca aici.
si ca sa va lamuresc cu chestia asta, revelionul asta care vine, l-am rezervat inca de la revelionul trecut, pt ca anul trecut l-am pierdut la gazda unde vroiam eu si a trebuit sa merg la alte gazde, gazde care s-au dovedit de nota 200.

marocanu
pasionat

Mesajde marocanu » Joi 28-Apr-2011 21:35

Baieti am intilnit problema ,aceasta cu miscatul volanului,la frinare ,am schimbat discurile si dupa un timp a reinceput :shock: ca sa ne dam seama ca flansele de la amortizor erau duse.acum este OK.

Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”