ti-am spus ca undeva la mijloc ai si tu dreptatea ta, dar la ce te-am intrebat eu nu ai fost cababil sa imi raspunzi.
tu chiar crezi ca nici eu nu stiu ce vorbesc?
tu cum faci personal diferenta de calitate intre 2 uleiuri?si hai sa vb doar de uleiuri
pe ce baza afirmi ca total nu e un ulei de top si ca e o tiganie sau ca,castrol e un ulei de top?
daca cei din competitii chiar folosesc uleiuri total sau elf,si nu vad de ce nu ar face asta,afla ca motorul de renault cu ulei elf e a 2-a oara campion mondial in f1,si motorul de citroen cu ulei total(cred cu tarie ca e acelasi cu elf)e de aprox 7 ani campion in wrc.oare cu o tiganie de ulei s-ar fi putut?
si daca Total se produce si ambaleaza la Brasov,ar trebui sa fim mandrii, sincer.
Mie imi place Cola imbuteliata in Romanica,si Tuborgul facut sub licenta aici,nici Dacia nu e o masina rea la banii ei,avem si Bit Defender,sau smartphonuri facute in CHINA(da lumea stie brandul romanesc).
Eu sunt de 7 ani inginer si lucrez in domeniu si am desfacut motoare care au facut sute de mii de km si cu Total si cu Mobil si cu Castrol,si erau curate luna si bec fara uzura.dar au fost revizuite la ficare 15mii km maxim cu ulei recomandat de fabricant.si daca le-am desfacut a fost din diverse alte motive,gen turbine,injectoare,softuri de injectie proaste etc.
eu nu imi permit sa cataloghez un brand de ulei.
daca tu iti permiti arata-mi dovezile clare.articole de revista nu ma incalzesc.
poate un rezultat de laborator

Hai sanatate!