sigur !
da-mi un PM.
on topic: am zis saptamana trecuta patania cu parbrizul cu Olimpia Autoglass. Azi m-a sunat Comisarul Sef xxx de la Protectia Consumatorului. s-au dus peste ei. se pare ca s-a produs o extorsiune a degajamentului... intr-o apa. sau formularea lor: "s-a produs o eroare de etichetare".
Rezolvarea a fost ca au cazut de acord sa imi monteze parbrizul potrivit cu 450 de lei, daca nu mi-am montat deja. Mi-am montat deja. Asa ca doamna directoare si-a cerut politicos scuze (cred ca din cauza ca era comisarul sef de la protectia consumatorului acolo, avea un ton total schimbat fata de saptamana trecuta) si a vrut sa-mi ofere niste filtre (ca sa scape de mine). Nu am acceptat, stiind ca momentan n-am nevoie de filtre, asa ca a doua optiune a dansei a fost sa-mi ofere 10% discount la piesele de care as avea nevoie. le-am spus ca as avea nevoie de discuri si placute de frana, dar ca nu am banii momentan, pentru ca vineri mi-am pus parbrizul si azi imi iau gume de iarna. Dansa mi-a spus ca oferta va ramane valabila pana fac rost de bani si ca e dispusa sa imi dea in scris. Acuma nu stiu ce sa zic... Ma bucur doar ca OPC-ul si-a facut cat de cat datoria, mai repede decat m-am asteptat.
Cred ca trec azi pe la ei sa iau actul prin care imi da "in scris" 10% discount.