Probleme cand calc pe frana
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- buda.nicolae
- pasionat
Probleme cand calc pe frana
Buna seara! Am si eu o problema cu masinuta mea, mai exact atunci cand calcpe frana volanul se misca un pic in dreapta ( parca ar trage intr-o parte ) si se aude un pocnit de la rotile din fata ( parca roata fata dreapta, pana in coloana de volan ). Parca acelasi pocnit se aude si atunci cand trec peste gropi sau peste denivelari! Oare ce trebuie sa schimb la masinuta??? Masina are motor de 2,2 HDI si are cutie automata! Precizez ca in Baia Mare nu mai exista nici o reprezantanta Citroen, deci nu pot sa ma duc la un service autorizat (cred ca nu au fost nici experimentati ca au dat faliment). Va multumesc pentru informatii si va doresc o seara placuta!
- buda.nicolae
- pasionat
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- buda.nicolae
- pasionat
sorin2010
Trimis: Mie 27-Apr-2011 18:38 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
omu sta la baia sprie,ar mai putea fi si noroi pe interiorul rotii (mai ales ca ii trage dreapta)sau pur si simplu o roata moale.
cred ca e mai usor de verificat asta.
Sorine rotile sunt verificate si umflate la specificatiile cartii masinii! Noroi nu am pe jante! Mai mult cred ca probleme se leaga de partea mecanica si nu de intretinere, mai ales ca eu sunt un pic mai catolic ca papa legat de curatenia masinii si mai ales a jantelor. Oricum iti multumesc de interesul si de parerea exprimata. Am inteles ca ai lexia, ba mai mult sti si cum sa o folosesti. Poate ca intr-o zi cand vi la un picnic prin Baia Mare imbini utilul cu placutul,si-mi pui si mie lexia pe "papusa" mea sa vad daca o doare cate ceva! Iti multumesc si-ti doresc o seara placuta!
Trimis: Mie 27-Apr-2011 18:38 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
omu sta la baia sprie,ar mai putea fi si noroi pe interiorul rotii (mai ales ca ii trage dreapta)sau pur si simplu o roata moale.
cred ca e mai usor de verificat asta.
Sorine rotile sunt verificate si umflate la specificatiile cartii masinii! Noroi nu am pe jante! Mai mult cred ca probleme se leaga de partea mecanica si nu de intretinere, mai ales ca eu sunt un pic mai catolic ca papa legat de curatenia masinii si mai ales a jantelor. Oricum iti multumesc de interesul si de parerea exprimata. Am inteles ca ai lexia, ba mai mult sti si cum sa o folosesti. Poate ca intr-o zi cand vi la un picnic prin Baia Mare imbini utilul cu placutul,si-mi pui si mie lexia pe "papusa" mea sa vad daca o doare cate ceva! Iti multumesc si-ti doresc o seara placuta!
- buda.nicolae
- pasionat
Poate vi la mine la un gratar Sorine, chiar si fara Lexia, te astept cu drag (mai ales ca parintii mei sunt din Satu Mare, deci si eu ma simt satmarean)! O sa te bucuri de niste peisaje superbe aici in Maramu'! Chiar daca esti in trecere pe aici si ai probleme suna-ma si ne putem intalni cu placere (numarul meu este 0740489815).
multumesc mult de invitatie,tin cont de ea.
ai dreptate Baia Sprie si imprejurimile sunt de o frumusete extraordinara,defapt maramuresul in sine tot e splendid.il recomand cu placere la oricine din tara sa il viziteze.
si eu te astept la sm ,cand vi la parinti punem lexia pe papusa sa vedem ce zice .
ai dreptate Baia Sprie si imprejurimile sunt de o frumusete extraordinara,defapt maramuresul in sine tot e splendid.il recomand cu placere la oricine din tara sa il viziteze.
si eu te astept la sm ,cand vi la parinti punem lexia pe papusa sa vedem ce zice .
- mesersmith
- Moderator - C5
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”