kit ambreiaj
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- just curious
kit ambreiaj
decand am cumparat masina se aude un troncanit cand o opresc. Pe cine am intrebat a spus ca e volanta. Mentionez ca am un c5 din 2003 2000hdi. am facut vreo 15 mii de km cu ea si tot asa e. as vrea ca atunci cand o sa se intample necazul sa am asa o idee despre ce e vb. ma refer la bani si manopera. cred ca e indicat sa schimb volanta discul placa si rulmentu.. cine a mai facut asta as vrea sa imi spuna si mie ce preturi sunt la piese si la manopera. poate niste magazine mai ieftine. mai va spun ca sunetul pe care il are motorul cu ambreiajul calcat adica foarte bun, este diferit de sunetul cu ambreiajul liber, adica se aude un tacanit care la turatii de peste 1000 dispare. va multumesc
1500 € volanta,disc,placa,rulment+manopera(in ital
niq scrie:aceeasi problema o am si eu. daca ii dai de cap (ma refer cu un pret) te rog sa postezi, sa stiu la ce sa ma astept.
a mea mai duce asa un pic, pana fac rost de bani.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
ambreaj
Salut.
Am vaqzut ca ai probleme cu ambreajul
E posibil sa poti monta si ambreaj normal cu volanta simpla dar asta in functie de cutia de viteze.
La peugeot se facmodificari de genul asta dar asta numai daca ambreajul este prin apasare si nu prin tragere.
Daca vrei putem sa vb.
Da-mi un pm cu nr tau daca nu ai rezolvat.
Am vaqzut ca ai probleme cu ambreajul
E posibil sa poti monta si ambreaj normal cu volanta simpla dar asta in functie de cutia de viteze.
La peugeot se facmodificari de genul asta dar asta numai daca ambreajul este prin apasare si nu prin tragere.
Daca vrei putem sa vb.
Da-mi un pm cu nr tau daca nu ai rezolvat.
nu stiu ce sa zic despre modificari de genul asta...
mai nou ambreiajul tine foarte jos, ceea ce inseamna ca intra greu in viteza. si atunci cand e in viteza (treapta 1 spre exemplu) - masina se misca in fata (cu ambreiajul calcat la maxim)
deasemenea - cursa pedalei este foarte scurta. am vorbit cu un mecanic si mi-a spus ca ambreiajul ar fi hidraulic si ca problema cu cursa scurta a ambreiajului s-ar datora faptului ca ar trebui aerisita instalatia. voi ce parere aveti ?
mai nou ambreiajul tine foarte jos, ceea ce inseamna ca intra greu in viteza. si atunci cand e in viteza (treapta 1 spre exemplu) - masina se misca in fata (cu ambreiajul calcat la maxim)

- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
pai da, tinea foarte foarte sus inainte sa-l schimb si vestea buna sau proasta e ca imediat cum am urcat pe rampa a plesnit si rulmentul de presiune, ideea e ca inainte am avut un peugeot 406 si dupa ce am schimbat ambreiajul tinea cu mult mai jos decat inainte, si ma asteptam ca si la citroen sa tina jos cand e nou nu cu 2 cm mai jos decat inainte.
C5 HDI 2.0 80kw 2003
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”