Eu am Hidractive 3 si am un simtpom ciudat la suspensie, adica masina se leagana stanga dreapta succesiv violent la denivelari succesive stanga dreapta.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
urzica scrie:Care este diferenta la confort intre Hidractive 3 si Hidractive 3+, in afara de faptul ca Hidractive 3+ are optiunea "sport". M-ar interesa sa stiu ce determina marirea confortului suspensiei?
Eu am Hidractive 3 si am un simtpom ciudat la suspensie, adica masina se leagana stanga dreapta succesiv violent la denivelari succesive stanga dreapta.Parerea mea este ca ar trebui sa se amortizeze cat de cat aceste miscari de tangaj.
urzica scrie:Dupa ceva cautari despre hidractive am aflat ca masinile care nu au butonul sport deci doua sfere in plus care sa modifice starea confortului nu sunt cu suspensie hidractive ci numai o combinatie de suspensie hidropneumatica. Mai precis nu au optiunile de corectie in viraje la inclinarea masinii etc. ci numai se ridica coboara in functie de drum, incarcare sau comandat din buton. Este adevarat?
urzica scrie:Eu am Hidractive 3 si am un simtpom ciudat la suspensie, adica masina se leagana stanga dreapta succesiv violent la denivelari succesive stanga dreapta.Parerea mea este ca ar trebui sa se amortizeze cat de cat aceste miscari de tangaj.
SPF scrie:Deci Hydractive 3 fara buton sport nu corecteaza nimic pe viraje?
In fine, eu m-am dat mult pe serpentine cu C5-ul si vreau sa spun ca am facut de ras un Jeep Compass cu motor de 3 litri turbo diesel. Nu se putea tine dupa mine in curbe ca i se inclina masina pe viraje de cred ca s-a patat de cateva ori pe pantaloni. In schimb C5 lua viraje exemplar, statea sudat pe sosea si nu se inclina pe curbe sa iti dea vreo emotie.
mbc scrie:Stie cineva, este modelul c5 facelift cu motorul 2.0hdi 136/138 cai cu hydractive 3+ ?
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator