zgomot spate
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
zgomot spate
De ceva vreme cand dau intr-o denivelare mai in forta, se aude un zgomot metalic pe roata din spate drapta,parca ar da cineva cu ciocanul. Stie cineva care ar putea fi cauza? Multumesc anticipat
dornic de cunoastere al acestei marci
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- just curious
Va salut.Aceeasi problema o am si eu de vreo 2 ani,atunci am si schimbat acesti rulmenti de care spui tu (am dat 800 de lei cu manopera...),
insa vreau sa mentionez ca nu a disparut problema, se aude un bocanit infundat la fiecare denivelare (roata spate dreapta).Ceea ce e ciudat este ca atunci cand ridic masina (oricare din cele doua pozitii peste cea de mers normala) nu se aude nimic cand trec peste denivelari.
A mai intalnit cineva problema asta?Multumesc anticipat.
insa vreau sa mentionez ca nu a disparut problema, se aude un bocanit infundat la fiecare denivelare (roata spate dreapta).Ceea ce e ciudat este ca atunci cand ridic masina (oricare din cele doua pozitii peste cea de mers normala) nu se aude nimic cand trec peste denivelari.
A mai intalnit cineva problema asta?Multumesc anticipat.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- pasionat
- Masina: c5 III, exclusive 2.0hdi
- 2: ex c5 I 2.0hdi
Salut,
Am si eu o problema asemanatoare dezvoltata recent la c5 I.
Scoate zgomote metalice in spate dreapta atunci cand am 2 sau 3 pasageri in spate la denivelari , gropi sau in viraje.
De asemenea, fara niciun pasager , scoate ocazional acelasi zgomot cand urc o rampa si virez, deci atunci cand greutatea masinii este lasata pe puntea spate
Poate fi aceeasi problema sau e sfera dusa?
Ms.
Am si eu o problema asemanatoare dezvoltata recent la c5 I.
Scoate zgomote metalice in spate dreapta atunci cand am 2 sau 3 pasageri in spate la denivelari , gropi sau in viraje.
De asemenea, fara niciun pasager , scoate ocazional acelasi zgomot cand urc o rampa si virez, deci atunci cand greutatea masinii este lasata pe puntea spate
Poate fi aceeasi problema sau e sfera dusa?
Ms.
-
- pasionat
aceias problema o am si eupe partea dreapta,nu stiu la voi care este problema dar la mine este desprins arcul sau telescopu hidraulic { nu stiu cum ai spune sigur} din punte ,asa cand te uiti nuti dai seama ca problema este an interierul mansonului de cauciuc,eu am urcaro pe cric am dat roata jos, am inceput sa trag in sus si in jos de tambur auzeam un trosnit ma gandeam ca sunt rulmenti ,am rugat un coleg sa traga de tambur si eu mam bagat sub masina cand am pus mana pe manson am simtit bataia din capul tijei problema asta o am de 1 an am facut itp si nu au depistato ea trosneste atunci cand urci o bordua sau o denivelare roata se lasa in jos siapoi cind revine face bataia am ancercat sa desfac mansonul si am vazut ca curge ulei si mam lasat pagubas deocamdata
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”