salut! Recent am observat sa roata din spate stanga este mai inclinata in interior /_|. Am citit pe acest forum. cum ca ar fi rulmentul dar la mine pare (asa cred) ca roata este cu totul mai spre interiorul masinii in comparatie cu cea din dreapta.  Nu sunt mare mester dar se poate sa fie”geometria rotilor” si sa scap de interventiile mecanice? Daca stiti pe cineva din Buzau ce se pricepe la acest gen de masini v-as fi foarte recunoscator. Probabil ma intrebati de ce nu ma duc la reprezentanta Citroen din Buzau. Ei bine, masina mea statea putin mai ridicata din partea fata si ei mi-au spus ca este ceva normal. Cautand pe net, am vazut duma cu senzorul de nivel si m-am descurcat singur.
 salut! Recent am observat sa roata din spate stanga este mai inclinata in interior /_|. Am citit pe acest forum. cum ca ar fi rulmentul dar la mine pare (asa cred) ca roata este cu totul mai spre interiorul masinii in comparatie cu cea din dreapta.  Nu sunt mare mester dar se poate sa fie”geometria rotilor” si sa scap de interventiile mecanice? Daca stiti pe cineva din Buzau ce se pricepe la acest gen de masini v-as fi foarte recunoscator. Probabil ma intrebati de ce nu ma duc la reprezentanta Citroen din Buzau. Ei bine, masina mea statea putin mai ridicata din partea fata si ei mi-au spus ca este ceva normal. Cautand pe net, am vazut duma cu senzorul de nivel si m-am descurcat singur. Ca si un secod topic, mi s-au furat capacele de la spalatoarele de faruri (se mai practica pe la noi) , am fost la reprezentanta sa le cumpar, dar nu se mai fabrica…daca are cineva de vanzare platesc cat trebuie.
Va multumesc!

Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Link-uri utile Statistici
 Statistici