VIND C 5 FABRICATIE 2007-PROBLEME POMPA HIDRAULICA
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- just curious
mersi mult,,colegu,,?!?pt oferta .daca vrei la pretul asta iti pot la oferta volanta veche+pompa veche+tampoanele vechi de la motor+praful de pe roti la oferta.Din cate stiu eu asta e un forum club unde se schimba opinii si daqca ai o problema te plingi de ea,poate te ajuta DEZINTERESAT cineva,sau cu o oferta de vreo piesa schimb ceva la un pret normal de bun simt.Oricum daca se discuta asa pe acest forum mai bine inchid topicul si imi vad de problema mea. Oricum pompa nu e defecta ci calculatorul nu e compatibil,e de pe modelul cu butonul de sport si e mai veche cu doi ani,nu e cine stie ce suma insa am platit deja pe tot ansamblul 7 milioane+taxe curier de 3 ori si 1000 de draci. MULTUMESC FRUMOS DE INCURAJARE DANUTZ,VAD CA MAI SUNT SI COLEGI AICI PE FORUM ,MULTUMIRI SI PT OFERTA DE POMPA DE PE BENZINA ,dar imi trebuie te rog si o serie de sasiu si tip m,otor si seria de pompa si cica sa nu fie de pe modelul cu butonul de sport ,eventual si un pret informativ(pt celalat coleg forumist)
-
- just curious
am auzit si eu de cei de la Suceava ,am impresia ca sunt cei care au fost in colaborare cu cei de la Srvunion Iasi,mi-ar fi convenit sa apelez la ei insa in acel moment masina era cu burta pe pamint,ca si acum ,de fapt este ridicata partea fata iar pe spate jos ,nu vrea sa se ridice,mai incerc pe luni,dar ....slabe sanse...unii mesteri sunt prea mesteri ca sa recunoasca cind gresesc sau sa accepte si alte sfaturi.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
VF7RCRFJC76609983 motor 2.0i VVT benzina 2005 facelift. este H3 simplu fara buton de sport. motorul nu are relevanta pentru ca e o pompa/bhi pentru H3 simplu si o alta pompa/bhi pentru h3+ pentru toate motorizarile. pompa a fost inlocuita cu alta la 35.000km dar nu era defecta pentru ca unul din telescoape pierdea presiune pe retur, binenteles dupa ce cumparasem una noua cu 4000lei 

Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- just curious
- viorelovidiu
- pasionat
-
- just curious
pompa
mesaj privat
- buda.nicolae
- pasionat
Draga costel_caras, aici impartasim opinii, iar orice replica. mai mult sau mai putin "acidulata", este o opinie si trebuie respectata ca atare, chiar daca ne convine sau nu! Traim intr-o tara libera, democrata, iar acest lucru se datoreaza celor care s-au jertfit la Revolutie!
Oricum tu ai postat un anunt de vanzare a masinii, in nici un caz nu ai cerut un sfat, o idee, o parere. Daca ai fi vrut sa ceri ajutor postul trebuia sa se numeasca altfel. Poate de aceea au existat atat de multe confuzii si postari pe care tu le numesti rautacioase!
Oricum atunci cand crezi ca te ofenseaza cineva, mai intai trebuie sa le demonstrezi ca nu e asa, iar mai apoi sa raspunzi si tu cu o postare rautacioasa. In legatura cu cei care sterg praful de pe tastatura, nu cred ca exista nici un coleg care face acest lucru, daca cauti un pic pe site ai sa vezi ca exista un colt de pedeapsa pentru carcotasi, rautaciosi, stergatorii de praf de pe tastaturi, instigatori, .... etc. Deci fiecare Nas isi are nasul sau!
Succes la vanzarea sau la repararea masinii!
Oricum tu ai postat un anunt de vanzare a masinii, in nici un caz nu ai cerut un sfat, o idee, o parere. Daca ai fi vrut sa ceri ajutor postul trebuia sa se numeasca altfel. Poate de aceea au existat atat de multe confuzii si postari pe care tu le numesti rautacioase!
Oricum atunci cand crezi ca te ofenseaza cineva, mai intai trebuie sa le demonstrezi ca nu e asa, iar mai apoi sa raspunzi si tu cu o postare rautacioasa. In legatura cu cei care sterg praful de pe tastatura, nu cred ca exista nici un coleg care face acest lucru, daca cauti un pic pe site ai sa vezi ca exista un colt de pedeapsa pentru carcotasi, rautaciosi, stergatorii de praf de pe tastaturi, instigatori, .... etc. Deci fiecare Nas isi are nasul sau!
Succes la vanzarea sau la repararea masinii!
- viorelovidiu
- pasionat
nu fiti rai! citroen nu e masina usor de diagnosticat pentru orice mecanic, mai ales cand vine vorba de hidraulica.... daca ar fi intrat pe forumul nostru inainte sa cumpere 3 pompe de suspensie ar fi invatat din greselile altora dar se pare ca a facut-o tarziu... cand a ajuns la limita cu "nervii"
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
@buda nicolae: Daca te cobori la nivelul meu (ceea ce ai si facut) te bat prin experienta (ceea ce ma abtin momentan). Te pun cu botul pe labe in 2 secunde. nu mai vorbi de revolutie ca nu stii nici un rahat de revolutie si cu siguranta nu ai fost acolo - cum nu am fost nici eu. Lasa omul in pace ca il inteleg perfect prin ce trece. daca tu ai o masina care iti merge bine, super tare, dar lasa-i pe cei care au probleme sa incerce sa le rezolve.
"If in doubt, flat out!"
- buda.nicolae
- pasionat
@mbc Putin imi pasa experienta ta, fiecare percepe experientele prin propria perspectiva. Eu nu mai cobor si nici nu ma ridic. Ba mai mult e greu sa pui pe cineva cu botul pe labe daca nu aveti "experiente" comune. Am adus in discutie revolutia, nu ca sa ma martirizez pe mine sau pe altii, ci ca sa evidentiez democratia pe care am castigat-o prin revolutie. Si eu il inteleg prin ce trece, sau cel putin incerc sa-l inteleg, insa subiectul deschis de el e cam prost insiprat. De aceea am intervenit, de aceea am incercat sa le explic si posturile "rautacioase" legate de acest subiect.
Oricum nu am incercat sa fiu nici carcotas, nici NESIMTIT, insa se pare ca tu citesti printre randuri. Ba mai mult chiar nu am nevoie de polemici, sunt satul de polemicile altora, in tarisoara asta traiesc foarte multi oameni mici cu gurile foarte mari!
O seara placuta iti doresc!
Oricum nu am incercat sa fiu nici carcotas, nici NESIMTIT, insa se pare ca tu citesti printre randuri. Ba mai mult chiar nu am nevoie de polemici, sunt satul de polemicile altora, in tarisoara asta traiesc foarte multi oameni mici cu gurile foarte mari!
O seara placuta iti doresc!
- buda.nicolae
- pasionat
Daca ai fi citit topicurile lansate de mine ti-ai fi dat seama ca si eu am fost in aceeasi stare emotionala, poate chiar mai deznadajduit decat colegul care vrea sa-si vanda masina, insa spre deosebire de colegul care a deschis postul, eu niciodata nu am deschis un topic de genul acesta. Oricat de marcat am fost nu mi-as vinde "printesa" chiar daca ar trebui sa-i schimb intreaga parte mecanica. Intotdeauna am cautat mai intai posturile vechi legate de probleme pe care le-am avut, apoi am deschis un topic cu problema in sine, si de fiecare data am primit un ajutor si o vorba buna de incurajare (am primit si comentarii rautacioase, insa acestea m-au ambitionat si mai mult, ba mai mult, acestora nu le-am dat curs).
In legatura cu cutia automata de pe "printesa", sper ca nu o sa am probleme cu ea, oricum este alegerea mea, nu ca sunt un alienat mintal care habar nu are cum se schimba vitezele, dar eu am luat aceasta masina pentru confortul care-l ofera, inclusiv cutia, desi sunt constient ca aceasta ar putea avea probleme. Nu cred ca aceste cutii sunt atat de ineficiente incat sa renunti la un Citro pentru proasta lor calitate. Am un WV passat cu cutie tiptronic, insa se pare ca aceasta cutie de pe "printesa" este net superioara. O seara placuta!
In legatura cu cutia automata de pe "printesa", sper ca nu o sa am probleme cu ea, oricum este alegerea mea, nu ca sunt un alienat mintal care habar nu are cum se schimba vitezele, dar eu am luat aceasta masina pentru confortul care-l ofera, inclusiv cutia, desi sunt constient ca aceasta ar putea avea probleme. Nu cred ca aceste cutii sunt atat de ineficiente incat sa renunti la un Citro pentru proasta lor calitate. Am un WV passat cu cutie tiptronic, insa se pare ca aceasta cutie de pe "printesa" este net superioara. O seara placuta!
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
haideti copii, ati arat destul campiile de pe marginea subiectului.
colegul chiar are o problema serioasa si, desi nu mai stiu exact, stiu ca am vb la tel cu 3 colegi din moldova, dar nu mai stiu care cu ce problema.
imi amintesc ca pe toti i-am sfatuit sa vina pe forum sa discutam problema aici, pt ca mai multe minti si experiente sunt mai multe si mai pricepute decat una.
costel, esti cumva baiatul din vaslui cu care am vb la telefon? desi vad ca scrie iasi la tine.
desi iti inteleg problema, consider ca tu ai gresit fundamental, cumparand o pompa care nu e pt masina ta.
daca ai facut greseala asta de mai multe o de o data, deja nu mai e greseala...e altceva, si sa nu te superi pe mine, dar trebui sa te gandesti serios la asta.
cred ca trebuia sa te informezi inainte de a da banii pe ea/ele, mai ales ca inteleg ca nu te dau banii afara din casa.
eu vreau sa-ti mai spun ceva: nu am auzit in viata mea sa pice un calculator de la pompa, de unul singur.
esti sigur ca el e de vina?'
esti sigur ca nu ti l-au ars necalificatii de la sercice citroen?
deschide un topic separat cu problema ta, unde te rog sa descrii pe larg simptome, interventii, etc, daca se poate, in ordine cronologica.
rog un moderator sa curete acest topic, eventual sa le mute intr-un topic nou, unde sa putem discuta pe larg problema colegului costel.
colegul chiar are o problema serioasa si, desi nu mai stiu exact, stiu ca am vb la tel cu 3 colegi din moldova, dar nu mai stiu care cu ce problema.
imi amintesc ca pe toti i-am sfatuit sa vina pe forum sa discutam problema aici, pt ca mai multe minti si experiente sunt mai multe si mai pricepute decat una.
costel, esti cumva baiatul din vaslui cu care am vb la telefon? desi vad ca scrie iasi la tine.
desi iti inteleg problema, consider ca tu ai gresit fundamental, cumparand o pompa care nu e pt masina ta.
daca ai facut greseala asta de mai multe o de o data, deja nu mai e greseala...e altceva, si sa nu te superi pe mine, dar trebui sa te gandesti serios la asta.
cred ca trebuia sa te informezi inainte de a da banii pe ea/ele, mai ales ca inteleg ca nu te dau banii afara din casa.
eu vreau sa-ti mai spun ceva: nu am auzit in viata mea sa pice un calculator de la pompa, de unul singur.
esti sigur ca el e de vina?'
esti sigur ca nu ti l-au ars necalificatii de la sercice citroen?
deschide un topic separat cu problema ta, unde te rog sa descrii pe larg simptome, interventii, etc, daca se poate, in ordine cronologica.
rog un moderator sa curete acest topic, eventual sa le mute intr-un topic nou, unde sa putem discuta pe larg problema colegului costel.
masina nu-ti merge, ai da-o pe a ta cu 1000 euro, pt piese, fiind nefunctionala????Banuiesc ca nu, dar asta e logica mea-si sper ca nu numai.Sau poate vrei tu sa-i dai alea 2000?
In niciun caz nu vreau sa dau eu "alea doua mii". Am vrut sa ii transmit omului ca daca nu se chinuie "ca Hristos", eventual, sa isi aduca masina in stare de functionare, nu poate s-o dea "cu problema cu tot" cu 6000, pentru ca atunci poarta stigmatul de "masina defecta". Asa e viata, si asa functioneaza piata, inclusiv cea de masini, cu regulile ei(nescrise).
Chiar daca se va jura cu Biblia in mana ca "n-a lovit copilul nici cu palma nici cu pumnul"

"Daca este asa, de ce n-o repari tu si purtam discutii dupa aceea, despre pret?"
Nu gasesti?
De aceea, cel care vinde o masina cu electromotorul nefunctional, ca in exemplul dat de tine, isi asuma o reducere substantiala de pret, fiindca vinde masina aia nefunctionala, si, daca e suficient de comod, prin absurd, sa nu-l repare si sa incerce s-o dea asa, pierde enorm la ea, fiindca tehnic ea este o masina "defecta".
Asta este ceea ce sustin eu. Daca omul vrea un pret normal pe ea, adica vreo sase mii, la cum se vand in ziua de azi masinile de genul acesta, atunci trebuie sa se ingrijeasca , oricat de mult efort ar presupune, sa o repare el, "singurel".
Asta mi se pare o regula generala, care tine de relatia vanzator-cumparator.
Ca "sprijin" al acestei opinii, exista postul lui buda.nicolae:
Poate ca vrea sa scape de masina intr-un mod cat mai usor cu putinta, fara sa dea mai multe detalii, crezand ca sunt oameni pe forum care habar nu au ce inseamna o "bijuterie" sau care tin prea mult la ele, o vor cumpara fara sa se uite ce probleme are. HMMM cred ca aceasta papusa are mai multe probleme, mai ales ca danutz a postat un lucru care ma pune si pe mine pe ganduri: "ai schimbat volanta doar la putin peste 100.000 km????". Oricum cred ca sunt prea multe probleme la kilometrii pe care ii are papusa (asta e parearea mea personala, in nici un caz o parere de expert)!
Subscriu fara rezerve la faptul ca este dreptul oricarui potential cumparator sa gandeasca asa.
dar hai sa nu dam dovada de nesimtire si mai bine ne abtinem
Cat despre insulta indirecta urmata de indulciri fortate ale tonului, face parte din, probabil, absenta unor ani in care se "construieste" (cu greu, ce-i drept), educatia, in sanul familiei. Dupa parerea mea.
Sa fii iubit!
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”