daniel.sabine scrie:... de montat inca nu iam montat o sa incerc pe vineri sau sambata ii montez ieu..
Pana la urma ai montat tu sau nu amortizoarele? Ca a dreac limba romana, de mai inteleg ceva din ea.
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
mesersmith scrie:daniel.sabine scrie:... de montat inca nu iam montat o sa incerc pe vineri sau sambata ii montez ieu..
Pana la urma ai montat tu sau nu amortizoarele? Ca a dreac limba romana, de mai inteleg ceva din ea.
danutz scrie:mesersmith scrie:daniel.sabine scrie:... de montat inca nu iam montat o sa incerc pe vineri sau sambata ii montez ieu..
Doamne, si ce multi sunt !!!In curand o sa avem nevoie de Google translate pt Romana-"Romana".Cine mai are timp sa desluseasca cate ceva din noima de insiruiri haotice de asa-zise cuvinte???Mama ei de lb romana!!!Cred ca citesti 1-2 asemenea mesaje ale cate unuia si te lasi pagubas, ca mai mult te enervezi, decat sa ajuti sau sa inveti ceva bun.Halal, bre! Ce e aia semne de punctuatie, articulari de cuvinte etc????Eu cred ca ar trebui mentionat si acest lucru la regulament forum!
Înapoi la “Hidraulica - C5 I-II”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori