?:? -Salut! Am o situatie un pic mai complicata cu masina as putea zice in sensul ca a fost un pic avariata partea din dreapta fata si nu mi-a mai mers hidraulica. Acum o ridic manual la un electrician, singurul de altfel din CONSTANTA care s-a priceput sa-mi faca treaba asta punand bornele +,- direct pe circuitul pompei. Ce as putea sa fac, sa repar pompa sa stiu exact ce are sau unde sa ma duc sa rezolv problema asta, tinand cont ca noi nu ma avem reprezentanta citroen in constanta.
Te referi la C 5 ? Pana acum ( 210 000 km ) in afara de angrenajul stergatorul geam spate & deschidere geam nu am avut probleme ! In schimb am recuperat la capitol " mari probleme " la XM-uri aste doua care le am acum .
descrie pe larg ce anume se intampla..
poate gasim o solutie..
pt ca daca pune bornele si o ridica, inseamna ca circuitul hidraulic si motorul sunt bune
-Apreciez foart mult interesul. Cat despre sistem ce sa zic.... el nu face nimic de altfel e complet functional dar nu-si face treaba in sensul ca un se ridica iar uneori dupa oprirea motorului si dupa scoaterea cheii din contact se aude bazaitul acela al pompei probabil incearca sa o aduca la nivel dar pe burta sta in permanenta nu se observa miscare.
E o problema destul de grava presupun la sistemul electric caruia nimeni nu i-a dat de cap. imi da foarte multe errori in bord ESP, DEPPOLUTION, AIRBAG (care nu-l are pe cel din dr), Si totusi stiu sigur ca sistemul ESP functioneaza l-am testat inca o chestie est ca nu pot sa-l dezactivez
poate fi ceva simplu,daca ai avut accident.verifica bieleta dintre bara de torsiune si senzor sau intregul sistem de corectare a inaltimii din zona barii de torsiune fata.probabil acolo e ceva.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA. LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
depinde ce senzor e...
daca e o chestie mica si neagra, e senzorul de abs
iti da si eroare abs? sau numai de esp?
acel senzor se prinde exact langa rulment, adica f aproape de axul rotii, lipit de butuc rotii...
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187775
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10