Am un C5 din 2003, 2000cmc benzina, am masina de circa jumatate de an, iar in urma problemei aparute si de care nu imi dau de cap cei de la service mai multi prieteni m-au sfatuit sa o vand...chiar nu vreau pt ca sunt multumit de ea in rest.
La momentul achizitiei masina avea urmatoarele probleme...scartaia infernal spatele in zona puntii, iar roata din dreapta spate la denivelari gen limitatoare de viteza (prostiile alea de pe strazi care te forteaza sa incetinesti) in momentul trecerii nu amortizeaza absolut deloc dand impresia ca te lovesti de pamant.
Am fost la service, mi-au comandat o cutie plina de rulmenti de diferite marimi, saibe, doua suruburi lungi...etc...toate astea au intrat in punte, rezultatul fiind disparitia scartaitului, dar doar atat, problemele cu amortizarea ramanand aceeasi.
A urmat comanda celor doua "amortizoare"...nefiind posesor de Citroen pana acum am mers pe mana lor...asta mi-au spus ca sunt piesele pe care se insurubeaza sferele de la rotile spate.
Am asteptat circa o luna pana au sosit

Din ce am citit din posturile celorlalti trebuia scos lichidul hidraulic si nu au facut acest lucru, au completat cu un lichid care nu era la fel ca cel pe care la pus la prima interventie, primul lichid scria pe el clar ca este pentru Citroen Hidractive cu emblema marcii pe el ( o sticla alba usor transparenta )...asta era sticla verde din care am vazut ca a bagat si la un BMW.
Rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu un sfat...de unde este problema ca sa stiu ce trebuie schimbat pt ca in service se merge la nimereala.
De mentionat ar mai fi ca masina se ridica si coboara fara probleme, distanta intre roti si caroserie este optima, nu este lasata pe vre-o parte.
Si ar mai fi ceva...sa le cer sa imi schimbe uleiul hidraulic avand in vedere ca au bagat uleiul mentionat mai sus? Este posibil sa fie de la amotizoarele pe care ei le-au schimbat si sa nu fie puse cum trebuie...trebuie aerisita in vre-un fel dupa schimbarea amortizoarelor?
Imi cer scuze pentru marimea postului dar am incercat sa dau cat mai multe amanunte cu gandul ca ma poate ajuta cineva.