montare leduri pe pozitie pe c5II
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Apoi daca trebuie sa dau bara si farul jos doar ca sa schimb un bec, asta nu-i masina.
Nu, eu am schimbat si faza scurta si pozitii fara sa dau nimic jos.
Acum, eu va spun o chestie: daca dai bara si farul jos va ia ceva timp, asa ca insistati si chinuiti-va sa schimbati becurile fara sa demontati nimic.
Gasiti-va o scula cu oglinda, pune-ti pe cineva cu mainile mai subtiri, ca tot mai ieftin veti iesi asa.
E o aberatie sa demontez juma' de masina pt un bec.
Nu, eu am schimbat si faza scurta si pozitii fara sa dau nimic jos.
Acum, eu va spun o chestie: daca dai bara si farul jos va ia ceva timp, asa ca insistati si chinuiti-va sa schimbati becurile fara sa demontati nimic.
Gasiti-va o scula cu oglinda, pune-ti pe cineva cu mainile mai subtiri, ca tot mai ieftin veti iesi asa.
E o aberatie sa demontez juma' de masina pt un bec.
-
- pasionat
frate, e cam chin cu becurile de scurta, mai ales pe dreapta, iar cu alea de pozitie e chinuiala rau de tot...eu am reusit sa rup un soclu d-ala..e drept ca m-am grabit, n-am avut rabdare, dar oricum usor nu e
cat despre xenon, ala e, sau mai degraba a fost, numai pt lupa, care focalizeaza fasciculul de lumina; acum au aparut kituri de xenon cu becuri speciale care pot fi montate in farurile normale, fara lupe; de chiorat, si eu le-as sparge farurile alaora din fata, mai ales loganistii cu reglajul manual pe maxim, dar la citroen asieta e constanta, deci riscul e f mic, cred ca-mi voi pune si eu
cat despre xenon, ala e, sau mai degraba a fost, numai pt lupa, care focalizeaza fasciculul de lumina; acum au aparut kituri de xenon cu becuri speciale care pot fi montate in farurile normale, fara lupe; de chiorat, si eu le-as sparge farurile alaora din fata, mai ales loganistii cu reglajul manual pe maxim, dar la citroen asieta e constanta, deci riscul e f mic, cred ca-mi voi pune si eu
-
- pasionat
marianmarian scrie:salut urzica ,sunt luate din cernavoda la pret de 50 ron metru ,dar la mine a intrat 18 leduri cam o jumatate de metru la ambele faruri si becurile pe xenon de la buzau de 5000k,230 ron.
Salut.Poti pune o poza sau un link cu ledurile nemontate adica exact cum le-ai cumparat?! Sunt multe tipuri de furtunuri cu led.Alea flexibile sunt cam groase, iar cele subtiri sunt cam rigide, doar in doua sensuri se flexeaza si sunt pe fond negru majoritatea.Cu xenonul after market nu sunt de acord pt. ca tu vezi bine dar pe altii ii bronzezi in schimb cu pozitiile ("sprancenele") arata foarte bine.Felicitari!
-
- pasionat
vortex sunt din cernavoda si am cumparat banda led la 50 ron metru , se pune la cald banda daca vrei te pot ajuta sa le montezi , banda gasim la magazin in cernavoda si trebuie o jumatate de metru ,am tot ce trebuie pentru montare.Cu instalatia xenon am pus bec de 5000 k si e mult mai bine si nu ma avertizeaza in trafic noaptea cai deranjez cu luminile.pentru o informare clara 0766734944 / 0744482293.poze sunt puse si daca te uiti am pus si poze cu presa de inlocuit placute fata
marianmarian scrie:vortex sunt din cernavoda si am cumparat banda led la 50 ron metru , se pune la cald banda daca vrei te pot ajuta sa le montezi , banda gasim la magazin in cernavoda si trebuie o jumatate de metru ,am tot ce trebuie pentru montare.Cu instalatia xenon am pus bec de 5000 k si e mult mai bine si nu ma avertizeaza in trafic noaptea cai deranjez cu luminile.pentru o informare clara 0766734944 / 0744482293.poze sunt puse si daca te uiti am pus si poze cu presa de inlocuit placute fata
Multumesc mult Marian.Deocamdata este cam frig dar oricum vreau sa vorbim.Spune daca au inceput sa se arda sau daca ti-au facut probleme.Becurile originale de pozitie la mine se ard la 3-4 luni si nici nu se gasesc pe toate drumurile, deci varianta led, daca tine, este super ok si la pret si la aspect.Cred ca te sun maine si poate ne si vedem pentru ca o sa trec prin Cernavoda.
- mesersmith
- Moderator - C5
-
- pasionat
- mesersmith
- Moderator - C5
Presupun ca era o intrebare retorica, desi tu nu pui niciodata semnul intrebarii...
Totusi, raspund.
Ideea cu zona in care traiesti de la semnatura, poate da indicatii cuiva care vrea sa te ajute cu ceva sau are nevoie de ajutorul tau.
De ex, spuneai ca ai facut o presa. Cum ai proceda daca un coleg din vrancea, in ideea in care ar crede ca sunteti vecini, ti-ar cere cu imprumut acea presa?
Sau un coleg de forum care are nr tau, ar fi intr-o pana serioasa in Vrancea si te-ar suna sa-l ajuti...
Sau poate ai tu nevoie de ceva si un coleg care ar fi de pe langa tine, nu ar raspunde pt ca ar considera ca nu e din vrancea, deci nu e aproape de tine si nu ar putea sa te ajute...
Cred ca m-am facut inteles.
Nu e obligatoriu...dar nu vad de ce e asa secret atat timp cat...nu o faci secret.
Totusi, raspund.
Ideea cu zona in care traiesti de la semnatura, poate da indicatii cuiva care vrea sa te ajute cu ceva sau are nevoie de ajutorul tau.
De ex, spuneai ca ai facut o presa. Cum ai proceda daca un coleg din vrancea, in ideea in care ar crede ca sunteti vecini, ti-ar cere cu imprumut acea presa?
Sau un coleg de forum care are nr tau, ar fi intr-o pana serioasa in Vrancea si te-ar suna sa-l ajuti...
Sau poate ai tu nevoie de ceva si un coleg care ar fi de pe langa tine, nu ar raspunde pt ca ar considera ca nu e din vrancea, deci nu e aproape de tine si nu ar putea sa te ajute...
Cred ca m-am facut inteles.
Nu e obligatoriu...dar nu vad de ce e asa secret atat timp cat...nu o faci secret.
-
- pasionat
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”