pune o poza cu maneta stergatorului;butonul se scoate cu un cutter progresiv de jur imprejur pina iese din maneta;apoi se scoate partea ce comanda stergatorul spate sub care se afla placa si contactele.
Acum nu sunt acasa si nu am net decat prin telefon.
O sa postez cand ajung ce si cum ai de facut.
Colegul de mai sus ti-a explicat corect cum se scoate capacelul din varful butonului.
Totusi, eu nu am folosi cutter, pt ca raman urme. Cauta o surubelnita din aceea de ceasornicarie, adica foarte mica si subtire.
O sa incerc pe sfarsitul saptamanii ca atunci o sa am mai mult timp liber. Oricum astept niste instructiuni mai detaliate ca mi-e sa nu raman cu maneta in mana .
In totalitate, maneta nu se poate da jos fara a demonta tot com-ul.
La fel si folia din interior, daca este fisurata, nu cred ca se va putea lipi fara demontarea manetei in totalitate.
Uite aici in pagina 3 instructiuni despre cum ar trebui sa demontezi com-ul.
lamela de la buton se poate scoate fara sa dai jos com-ul, are 2 urechiuse mici, bagi o surubelnita subtire pe langa buton si iese afara, grija mare ca are un arc acolo si cam zboara toate piesele din interior daca nu se face procedura cu grija
alut. am cumparat acum un Citroen Xsara Picasso din 2003 2.0hdi...si am vazut in carte ca daca apesi pe butonul din capatul satelitului de stergator parbriz ar trebui sa ati arate autonomia(consumul etc)dar nu se intampla nimik.si tot in carte in josul paginii scrie ca daca deconectezi bateria(pt a o schimba)este posibil ca optiunea sa nu functioneze un timp.ESTE ADEVARAT????.si daca da cat timp trebuie sa treaca ca sa fie utilizabila.sau poate sa fie defect butonul si sa nu aiba legatura cu deconectarea bateriei.
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187773
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10
Total membri 11810
Cel mai nou membru Cliquot
This forum uses cookies to give you the best and most relevant experience. By using this forum this means that you accept this policy.
You can find out more about the cookies used by clicking the "Cookie policy" on the main page or the link below.