stergatoare
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
stergatoare
Salut! Imi poate spune cineva daca sistemul de prindere la stergatoare este compatibil cu ceva de pe piata sau este "unicat" ,marca Citroen? Daca da ,cu care? Daca se poate si o poza cu sistemul de prindere ar fi perfect! Si ce marca de stergatoare ar avea acest sistem? Are cineva stergatoare de vanzare? Daca da ,astept o oferta de pret!
crysty
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
stergatoareparbriz
Buna, cu utina indeminar se pot inlocui numai lamele de cauciuc , se cumpara stergatoare cu lame bune (pret mic) se scot capacele de plasti si se inlocuiesc
Re: stergatoare
De unde imi cumpar stergatoare pentru C5 din 2007?sunt din Ploiesti
- gropitzabogdan
- pasionat
Gasesti in Dedeman Valeo
trebuie sa scrie citroen c5 varianta 2 sau anu ,nu?
-
- pasionat
varianta 1 pana in 2004 are sistemul cu ''carlig'' si sunt de la bosch cod 3 397 118 912 proximativ 120 lei setul
varianta 2 dupa 2004 are sistemul cu pinten, unde variantele de tot kkatul sunt epic-fail, daca masina are senzor lumini si ploaie cel de la pasager nu va sterge corect parbrizul si stergatoarele merg idioate, valabil si pentru prima varianta defectul. cod 3 397 118 951
daca detineti tipul acesta de masina iinseamna ca nu sunteti ultimii saraci cu stergatoare de 10 lei setul.
varianta 2 dupa 2004 are sistemul cu pinten, unde variantele de tot kkatul sunt epic-fail, daca masina are senzor lumini si ploaie cel de la pasager nu va sterge corect parbrizul si stergatoarele merg idioate, valabil si pentru prima varianta defectul. cod 3 397 118 951
daca detineti tipul acesta de masina iinseamna ca nu sunteti ultimii saraci cu stergatoare de 10 lei setul.
- gropitzabogdan
- pasionat
Calorifer4 . Eu am luat Valeo cu 60 lei setul si ma tin aproximativ un an.
Am avut stergatoare cumparate din reprezentanta cu 300 lei ( originale ) si iti spun sincer ca nu merita banii.
Am avut stergatoare cumparate din reprezentanta cu 300 lei ( originale ) si iti spun sincer ca nu merita banii.
-
- pasionat
- Masina: C5 III 2012 break 1.6 THP aut6 Exclusive
- 2: ex: C5 III 2009 break 2.0i Man5 GPL Prins VSI 2.0
- 3: ex: C5 II 2007 break 2.0 HDI Aut6
Eu am avut experienta neplacuta cu Valeo sau cel putin nu s-au ridicat la inaltimea pretului.
Am avut 2 seturi care au inceput sa scartaie la putin timp dupa ce le-am montat.
Momentan am Bosch (cel mare) care se comporta bine desi nu e perfect. Nu scartaie dar nici nu sterge impecabil.
Cel mic e un Valeo mai vechi reciclat de nevoie urgenta care-si face treaba bine. Cele mici au fost ok la Valeo, dar cele mari au dezamagit. Am avut si un Hella mic si l-am scos ca scartaia incredibil la scurt timp dupa montare.
Am avut 2 seturi care au inceput sa scartaie la putin timp dupa ce le-am montat.
Momentan am Bosch (cel mare) care se comporta bine desi nu e perfect. Nu scartaie dar nici nu sterge impecabil.
Cel mic e un Valeo mai vechi reciclat de nevoie urgenta care-si face treaba bine. Cele mici au fost ok la Valeo, dar cele mari au dezamagit. Am avut si un Hella mic si l-am scos ca scartaia incredibil la scurt timp dupa montare.
C5 III break 2.0i 2009 H3+ man5; GPL Prins VSI 2.0
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
Citroen ServiceBox download link: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=24814
- gropitzabogdan
- pasionat
Inseamna ca sunt un norocos la partea asta.
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”