senzori parcare
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
-
- simpatizant
- viorelovidiu
- pasionat
si eu am patit ceva similar, m-am jucat prin setari la bsi si brusc n-a mai mers, imi aparea exact ca la tine o singura linie si facea poc in gard
Din ce am inteles eu telecodarea se face online, poate ma insel. am fost la ATS Baneasa si s-a rezolvat in 30 de minute...

Din ce am inteles eu telecodarea se face online, poate ma insel. am fost la ATS Baneasa si s-a rezolvat in 30 de minute...
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- simpatizant
-
- just curious
Buna ziua.
Intampin si eu aceeasi problema. de curand am gasit doi senzori spate (care-mi lipseau initial intrucat masina a fost lovita din spate), i-am schimbat cablul din spate, a fost pus pe lexia si functioneaza excelent. in schimb in fata, toti cei patru senzori sunt buni, cablajul este ok, dar apare doar acea singura linie! in spate imi afiseaza corect obstacolele.
Care este deci solutia?
mentionez ca lexia la parking aid nu arata nici o eroare.
Multumesc.
C5 1.6 hdi Fap 2005
Intampin si eu aceeasi problema. de curand am gasit doi senzori spate (care-mi lipseau initial intrucat masina a fost lovita din spate), i-am schimbat cablul din spate, a fost pus pe lexia si functioneaza excelent. in schimb in fata, toti cei patru senzori sunt buni, cablajul este ok, dar apare doar acea singura linie! in spate imi afiseaza corect obstacolele.
Care este deci solutia?
mentionez ca lexia la parking aid nu arata nici o eroare.
Multumesc.
C5 1.6 hdi Fap 2005
-
- simpatizant
-
- simpatizant
dupa ce am inlocuit un senzor care imi datea eroare pe lexia am fost la SD Prestige pt "telecodare" dar nici aceasta nu a rezolvat problema , pe lexia nu apare nici o eroare in linia senzorilor, ce am observat este faptul ca practic nu se activeaza detectia obstacolelor cand sunt in treapta 1 decat foarte tarziu si imi apare decat acea linie pe centru chiar daca obstacolul este putin in lateral, iar cand introduc in marcharriere se activeaza si cei de pe fata mereu cu o linie pe display dar cu "bipaitul" care ar indica corect distanta si directia obstacolului
- viorelovidiu
- pasionat
eugenionutz07 scrie:dupa ce am inlocuit un senzor care imi datea eroare pe lexia am fost la SD Prestige pt "telecodare" dar nici aceasta nu a rezolvat problema , pe lexia nu apare nici o eroare in linia senzorilor, ce am observat este faptul ca practic nu se activeaza detectia obstacolelor cand sunt in treapta 1 decat foarte tarziu si imi apare decat acea linie pe centru chiar daca obstacolul este putin in lateral, iar cand introduc in marcharriere se activeaza si cei de pe fata mereu cu o linie pe display dar cu "bipaitul" care ar indica corect distanta si directia obstacolului
si nu ti-au spus de ce nu e functional sistemul de parcare dupa telecodare? verifica in lexia daca mai e vreun senzor bulit...
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- simpatizant
in lexia nu mai am nici o eroare la sistemul parcare , nu a stiut nici electricianul de acolo ce sa imi spuna pentru ca si la ei nu aparea nici o eroare
as mai incerca si varinta inlocuirii senzorilor din fata cu cei din spate sa vad daca face la fel dar mi-e frica sa nu raman si fara cei din spate care sunt mult mai importanti decat cei din fata
as mai incerca si varinta inlocuirii senzorilor din fata cu cei din spate sa vad daca face la fel dar mi-e frica sa nu raman si fara cei din spate care sunt mult mai importanti decat cei din fata
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”