senzor parcare C5 II

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

OMEN
simpatizant

Mesajde OMEN » Mie 05-Ian-2011 23:33

Am impresia ca ma cam iei peste picior sau de DODO.La intrebare nu mi-ai raspus.Ai incercat special chestia asta pe o masina identica cu cea din prezentarea mea sau doar presupui?
AUD UMBRE MENTOLATE!!!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 05-Ian-2011 23:35

daca ai impresia ca te iau la misto, asta e, n-o sa fac nimic sa te conving de contrariu
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

C i t r o n e l
pasionat

Mesajde C i t r o n e l » Joi 06-Ian-2011 14:47

Tu ai citat documentul de configurare BSI de la C4 ( sau ceva generic care acopera o gama mai larga de masini ) si vrei sa faci operatia pe un C5 ?
Verifica documentul de la C5 dar sa fie exact modelul tau ca deja sunt 3 modele de C5 si vei vedea teoretic ce poti face; practica este putin diferita deoarece BSI-ul poate avea alta versiune sw si nu vei avea aceleasi configurari/optiuni ca in doc.
Eu am incercat la un C5-II care avea un senzor defect sa dezactivez din BSI senzorii din fata si nu am reusit, incearca si tu si vei vedea care-i problema.

crysty36
pasionat

Mesajde crysty36 » Joi 06-Ian-2011 15:52

si la mine la c5 2 am avut unul defect pe fata si a incercat cineva de la reprezentanta de la peugeot cu lexia sa dezactiveze fata si sa ramana spatele si nu s-a putut! in schimb mi-a spus care senzor era defect!
crysty

OMEN
simpatizant

Mesajde OMEN » Sâm 08-Ian-2011 16:36

Multumesc mult ptr raspunsuri celor doi din urma.Foarte clar si la obiect.Asta aveam nevoie de "Stan Patzitu` " nu de raspunsuri date in doi peri si cu exemple comparative pentru copii idiotzi date de undeva de "sus".Poate uni stim mai putine despre configuratia computerelor auto ,mecanica auto si alte "auto".Eu sunt un simplu consumator auto care vrea sa afle chestii despre masina sa si daca n-am inteles ceva legat de ea asta nu inseamna trebuie sa ma ia unu` peste picior chiar fiind el e khan si e "seful".
AUD UMBRE MENTOLATE!!!

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Dum 09-Ian-2011 11:24

cu ce difera raspunsurile celor doi colegi de al meu? comparatia cu hirtia de un bulion e foarte buna si nu a avut nici o intentie sa te jigneasca ci doar ca sa intelegi ca nu poate fi impartit in doua computerul care comanda parktronicul. atit. cit despre afirmatia ca am Lexia nu era din alt motiv decit ca sa intelegi ca nu vorbesc ceva ce am citit aiurea si fara posibilitate sa verific. te-ai incapatinat sa consideri ca cineva are ceva cu tine, dar intentia nu a fost nici pe departe asta, mai ales ca raspunsurile au fost cele corecte. te rog ca data viitoare sa judeci de doua ori inainte de a acuza pe cineva de rea vointa. OT inchis
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf

http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service

Lexia available

neloo71
simpatizant

senzor parcare

Mesajde neloo71 » Dum 09-Ian-2011 14:29

am si eu aceeasi problema.In urma cu cateva zile cand era ger afara nu au mai functionat senzorii de parcare mai exact imi afiseaza Parcking assistance faulty. Am sperat ca in momentul cand se va incalzi o sa isi revina.Dar degeaba tot nu functioneaza.Imi poate da cineva un sfat?Multumesc anticipat.
dornic de cunoastere al acestei marci

TLGsoft
simpatizant

Re: senzor parcare

Mesajde TLGsoft » Mar 11-Ian-2011 23:26

neloo71 scrie:am si eu aceeasi problema.In urma cu cateva zile cand era ger afara nu au mai functionat senzorii de parcare mai exact imi afiseaza Parcking assistance faulty. Am sperat ca in momentul cand se va incalzi o sa isi revina.Dar degeaba tot nu functioneaza.Imi poate da cineva un sfat?Multumesc anticipat.

Asa am patit eu iarna trecuta. Am fost la service, diagnostic: 2 senzori parcare dusi si cablajul intrerupt.

Platit 12 milioane, senzorii merg, dar reactioneaza tarziu si nu arata distanta pana la obstacol. Diagnostic no 2: calculator defect.

"-Cat costa calculator?"
"-Alte 12 milioane..."
"-Si se rezolva problema de data asta?"
"-Nu garantam...."

M-am lasat pagubas. Cu banii astia angajam un valet sa ma ghideze la parcare...

Înapoi la “Electrica - C5 I-II”