legat de faruri
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- picieri
- pasionat
- Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
- 2: Corsa D 2007 60KW 1.2
legat de faruri
Stie cineva daca se poate modifica prin soft cand aprind faza lunga sa nu stanga farurile de ceata? Defapt as vrea sa pot aprinde simultan tot, faza scurta cu lunga si ceata.
Pai nu merge faza lunga si ceata? Iar faza lunga si scurta sunt create de acelas bec, cum iti dai seama ca nu merg amandoua?
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- simpatizant
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Re: legat de faruri
picieri scrie:Stie cineva daca se poate modifica prin soft cand aprind faza lunga sa nu stanga farurile de ceata? Defapt as vrea sa pot aprinde simultan tot, faza scurta cu lunga si ceata.
Nu merge...cel mai bine iti montezi in bara jos o pereeche de proiectoare si ai scapat de problema. Din pacate instalatia nu permite sa fie aprinse trei becuri in acelasi bloc optic: H7 ramane aprins iar H4 penduleaza intre proiector si faza lunga...
la toate masinile din lumea asta ceata se stinge cind aprinzi faza lunga. explicatia e simpla, daca aprinzi lunga pesemne nu e ceata, da tu vrei sa mergi aprins ca un pom de craciun pe strada, pun pariu ca ai ceata aprinsa si in spate
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
- picieri
- pasionat
- Masina: C5-I 2002 80KW 2.0HDI
- 2: Corsa D 2007 60KW 1.2
Farurile leam modificat demult, am modificat si instalatia elctrica. Becurile de ceata parca am pus H1(nu mai retin) leam pus jos in bara, sus in far nici nu mai ajunge curent la filamentu din H4. Ma enerveaza cand dau blit, se sting becurile de ceata. Btw cine vrea sa vada am topic deschis cu modificarile. In bara am pus proiectoare de Golf5 cu lupa. In ceea ce priveste folosirea cred ca cele din spate nu leam aprins niciodata si cele din fata le folosesc foarte rar, sincer le folosesc pentru cei care nu stiu cand e ceata si cand nu e, dar din cate retin in tara asta e cam tot timpu ceata, pacat ca nu se leaga politia de ei, eu as fi de acord se se retina permisu macar 12 luni pentru folosire abuziva. Khan nuti dau replica.
sorry, in cazul asta am aceeasi problema ca si tine cu oamenii care folosesc luminile de ceata (f/sp) oricind, acuma imi intelegi tonul sper. daca spuneai de la inceput ce vrei sa faci intelegeam. oricum, cred ca se poate schimba din soft asta, insa exista si posibilitatea sa fie o problema mecanica legata de com si cind se aprinde aia sa desfaca contactul pentru cealalta. nu stiu sigur
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
mesersmith scrie:viorelovidiu scrie:la masina mea am probat cele spuse de tine si le pot avea aprinse simultan faza scurta lunga si ceata
wow...
asta nu inseamna ca fac parte din categoria celor care folosesc farurile de ceata pe post de faza scurta

eu am lasat luminile pe automat si nici nu am de ce sa umblu, dar vasusem acest thread si ieri am fost plecat in provincie si am testat
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

-
- pasionat
legat de faruri
Va rog,luminati-ma si pe mine. In interiorul farului am doua becuri, exceptand pozitia, unul catre exterior care este xenon si celalalt in interior,care nu stiu ce H este fiindca nu am desfacut. Cert este ca pe faza scurta se aprinde xenonul si pe faza lunga se aprind ambele. Acum vine si intrebarea, ce nu am,faza lunga sau ceata?
-
- pasionat
- Masina: C5 2.0 HDi 100kw FAP 2007
- 2: Peugeot 307 1.6 benzina 110 cp
- 3: Fiat Doblo Panorama 1.3 jtd 75 cp 2007
Re: legat de faruri
cornelioan scrie:Va rog,luminati-ma si pe mine. In interiorul farului am doua becuri, exceptand pozitia, unul catre exterior care este xenon si celalalt in interior,care nu stiu ce H este fiindca nu am desfacut. Cert este ca pe faza scurta se aprinde xenonul si pe faza lunga se aprind ambele. Acum vine si intrebarea, ce nu am,faza lunga sau ceata?
Ai faza scurta xenon H7, faza lunga H1, si ceata H11, pe far ai faza lunga si scurta ceata este pe proiectoarele de jos din bara fata.
MESERIAS
-
- pasionat
legat de faruri
Multumesc. Proiectoare in bara nu sunt,am omis sa spun ca este C5 I. In acest caz nu am proictoare pentru ceata.
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”