Mesajde PEDROS69 » Mie 20-Ian-2010 09:00
Chiar daca reusesti sa pescuiesti siguranta din far iti garantezi ndin experienta proprie ca nu o pui la pozitie decat daca dai farul jos de pe masina, se poate inlocui pe masina decat becul de pozitie , becul de semnalsi cu foarte multa chinuiala cel de faza scurta. Solutia o sui pe un elevator si desfaci scutul motorului cel putin legatura cu bara fata desfaci suruburile de pe colturile barei sunt in interiorul rotii si tin si "scoica" din plastic de pe aripa, trgi bara putin in fata, decuplezi mufa de la proiectoare si apoi o demontezi de tot abia acum ai acces la suruburile de jos care sustin farul. Un sfat daca tot aajungi in faza asta te-as sfatui sa-ti montezi si niste becuri xenon de 6000k crede-ma merita o sa ai lumina mult mai buna si mai eficienta si apoi scapi si de problemele care le au becurile cu filament: se ard de la supratensiune, se scutura. etc.
Eu am trecut prin faza asta vezi postul C5/Electrica/ xenon 35w pe c5 I, norocul meu este ca pot folosi elevatorul de la serviciu.
MESERIAS