geam fata C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
geam fata C5
Salut,
saptamana asta mi s-a blocat geamul stanga fata, nu mai mergea nici in sus nici in jos. Dupa 5-10 minute si-a dat drumul, dar acum daca apas butonul de pe usa pana jos nu merge singur ( are 2 trepte, pana la jumatate merge cat il tii apasat, si daca il apesi pana la capat merge singur pana jos ).
Sa se fi stricat motorasul?
Ma puteti ajuta???
Multumesc,
Dacian
Am Citroen C5!!!
saptamana asta mi s-a blocat geamul stanga fata, nu mai mergea nici in sus nici in jos. Dupa 5-10 minute si-a dat drumul, dar acum daca apas butonul de pe usa pana jos nu merge singur ( are 2 trepte, pana la jumatate merge cat il tii apasat, si daca il apesi pana la capat merge singur pana jos ).
Ma puteti ajuta???
Multumesc,
Dacian
Am Citroen C5!!!
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
Re: geam fata C5
dacus27 scrie:Salut,
Ma puteti ajuta???
Multumesc,
Dacian
Am Citroen C5!!!
Daca merge in trepte incearca acea "setare" scrisa de mine mai sus:
- cu contactul pus, cobori geamul (in trepte cum spui tu) si cand ajunge jos mai ti butonul apasat inca 4-5 sec.
Asta e setarea pentru memoria geamurilor (coborare si ridicare la impuls si oprirea la rezistenta-adica la mana prinsa intre geam si cheder)
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
a venit mai demult la mine cineva care avea c5 si ii facea figuri geamul de la sofer cam in acelasi fel: mergea cand avea chef; problema a fost de la un fir care se sectionase, in mansonul care iese din usa si intra in stalp. bine, nu numai la c5 se intampla, am patit si la xm, si am mai reparat si pe la audi si altele...
Salut Cata,
am incercat chestia cu apasat si tinut 4-5 sec, dar nu merge. A mers pana jos dupa ce am apsat de cateva ori dar nu si-a revenit.
Scuze ca am raspuns asa de tarziu.
Beemer, nu merge de pe nici o parte. Dupa cum zici tu, nu ar trebui ca de pe o parte sa mearga?? Intreb si eu. Apropo, consola aia ii in usa soferului?
Se poate sa fie chestia cu fir sectionat, o sa ma uit.
Merci de raspunsuri si mai astept sugestii.
Dacian
am incercat chestia cu apasat si tinut 4-5 sec, dar nu merge. A mers pana jos dupa ce am apsat de cateva ori dar nu si-a revenit.
Scuze ca am raspuns asa de tarziu.
Beemer, nu merge de pe nici o parte. Dupa cum zici tu, nu ar trebui ca de pe o parte sa mearga?? Intreb si eu. Apropo, consola aia ii in usa soferului?
Se poate sa fie chestia cu fir sectionat, o sa ma uit.
Merci de raspunsuri si mai astept sugestii.
Dacian
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
salut.. am avut si eu problema cu geamu stanga/dreapta fata!! nu mai mergeau singure jos/sus ( in momente diferite) ... la un moment dat mi sa blocat jos......la fel ca in situatia ta..!! insa stiam de la un dealer autorizat citroen sa tot dau geamu de mai multe ori sus/jos...
si sa rezolvat problema....
si sa rezolvat problema....
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Si ce fac daca raman cu el blocat????
Intr-o seara am ramas cu el jos si ploua... daca se intampla din nou si nu il mai pot ridica.......
Si apropo imi merge foarte greu ( incet ) geamu cand il ridic mai ales..parca nu are forta.
O sa ma mai joc cu el ...dar sincer imi este frica sa nu raman cu el blocat, nu am garaj.
Intr-o seara am ramas cu el jos si ploua... daca se intampla din nou si nu il mai pot ridica.......
Si apropo imi merge foarte greu ( incet ) geamu cand il ridic mai ales..parca nu are forta.
O sa ma mai joc cu el ...dar sincer imi este frica sa nu raman cu el blocat, nu am garaj.
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”