la ce foloseste? butoane radio cd:|

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

gropitzabogdan
pasionat
Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
2: Citroen C5 2.0 HDi
3: Citroen C4 1.6 HDi

la ce foloseste? butoane radio cd:|

Mesajde gropitzabogdan » Dum 14-Dec-2008 11:09

Imagine
am tot incercat sa imi dau seama la ce folosesc aceste butoane.!!! care stie? poza

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Dum 14-Dec-2008 11:44

Cu toate ca imaginea este mare, din pacate, simbolurile scrise pe butoane nu sunt vizibile... Ai putea sa incerci sa cauti pe net manualul de utilizare al radio-cd-ului/mp3-ului. Sau poate te ajung un coleg de forum care detine acelasi tip de linie audio

hippo
pasionat

Mesajde hippo » Dum 14-Dec-2008 11:45

*** mai devreme am vrut sa spun ca poate te AJUTA... am fost cu capul in nori... :oops:

gropitzabogdan
pasionat

Mesajde gropitzabogdan » Dum 14-Dec-2008 12:58

pai care are acelasi model sa-mi zica si mie la ce folosesc butoanele:)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 14-Dec-2008 13:39

Butonul TA il am si eu pe C4, si inseamna traffic announcement. Daca il ai activat cand asculti pe CD si se anunta ceva important la radio te comuta automat .
La noi functioneaza aiurea rau, insa am vazut ca in Austria si Italia mergea, ma scotea de pe CD cand se anunta ceva despre trafic..

videosuzy
pasionat
Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+

Re: la ce foloseste? butoane radio cd:|

Mesajde videosuzy » Dum 14-Dec-2008 15:01

gropitzabogdan scrie:Imagine
am tot incercat sa imi dau seama la ce folosesc aceste butoane.!!! care stie? poza

Ta= traffic announcement (informatii despre trafic, acolo unde functioneaza NORMAL...la noi folosesc aceasta functie ca sa te "fure" de pe o frecventa a unui post concurent=magarie romaneasca)

RDS= Radio Data System (cred ca stie toata lumea ce inseamna)

Tasta cu discurile unul langa celalalt= functia de comada pentru o magazie de CD-uri dedicata...

Cata

gropitzabogdan
pasionat

Mesajde gropitzabogdan » Dum 14-Dec-2008 16:10

adica am magazie de cd-uri ? .. daca bag un cd si incerc altul nu intra:| ..

videosuzy
pasionat
Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+

Mesajde videosuzy » Dum 14-Dec-2008 16:30

gropitzabogdan scrie:adica am magazie de cd-uri ? .. daca bag un cd si incerc altul nu intra:| ..

:roll: ...Nu...de la acel buton se comanda schimbarea CD-ului din magazia de CD-uri aflata in portbagajul autoturismului tau....
Fetei mele i-am montat asa ceva si e suficient doar sa apese pe buton si se trece la urmatorul CD...si asa mai departe..

Cata

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Dum 14-Dec-2008 20:03

Pai magazia de cd se monteaza ulterior. Mai rar vin pe modelele de serie. Ea se monteaza undeva separat de preferinta ascunsa de ochii hotilor, poate fi pusa in portbagaj, in torpedo, sub scaune etc.. se incarca independent cu un numar de cd-uri din ce stiam eu parca 20 de cd, apoi din comenzile de pe radiocd se poate naviga de pe un cd pe altul si apoi pe melodiile de pe fiecare. Exista si magazii de cd-uri cu mp3. LegĂŁtura intre radio cd si magazie se face printr-un fir.

gandacul
just curious

Mesajde gandacul » Sâm 02-Mai-2009 22:47

chiar daca nu s-a mai scris nimc de mult, vin si eu cu o intrebare. pe un C5 se poate monta orice fel de magazie? cd-player-u' nu merge, pro motor valcea mi-a dat o solutie simpla, 2300 ron altu' nou asa ca m-ar interesa o magazie? stie cineva model compatibil cu cd-playeru' de pe citroen, sau daca merge si-una din bazar ? multzam fain !
cumpar roata de rezerva !

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Dum 03-Mai-2009 07:32

cred eu ca daca iei una clarion va fi compatibila. Pentru restul ar trebui sa cauti pe internet, sau sa incerci acizitionarea de la un magazin care si monteaza. O sa iesi putin mai scump, dar nu te mai doare capul cu montajul, garantia si eventualele incompatibilitati.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

Înapoi la “Electrica - C5 I-II”