Raspuns rapid
Moderator: Echipa Tehnica
Raspuns rapid
Computerul de bord imi indica max 30Km pana la alimentare(pompa de motorina) apoi dupa un timp cand m-am uitat nu mai indica nimic. am crezut ca raman fara motorina,asteptam sa se opreasca motorul,dar am reusit sa ajung pana acasa. Oare cati km mai pot face? Mai ajung pana la o pompa? Ce se intampla daca raman fara motorina pe drum?
Re: Raspuns rapid
Stie cineva unde este service-ul din Cluj si care a mai fost pe acolo? As vrea sa merg pentru schib ulei, filtru ulei, polen, aer, si daca sunt seriosi si cam cat o sa ma taxeze? fac si o inspectie amanuntita in acelasi pret?????? astept parerile si sfaturile voastre. multumesc
daca computerul iti indica okm pana la alimentare, este posibil sa ramai imediat fara motorina sau sa mai mergi vro 50km, erea o emisiune Topgear in care mergeau cu un mercedes parca destul de mult in conditiile in care computerul arata 0km, poti sa o cauti pe net.
Daca ramai fara motorina completezi si dai la pompita de la motor. Sau pur si simplu dai , la automat pana o ia.
Daca ramai fara motorina completezi si dai la pompita de la motor. Sau pur si simplu dai , la automat pana o ia.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Nu inteleg de ce trebuie sa raportezi acest mesaj moderatorilor. Data viitoare vei fi premiat cu avertisment.
On-topic: dupa ce o sa distrugi o pompa de injectie, iti garantez ca nu o sa mai vrei sa afli citi km mai poti face si o sa te duci la benzinarie imediat de rezervorul scade sub jumatate.
On-topic: dupa ce o sa distrugi o pompa de injectie, iti garantez ca nu o sa mai vrei sa afli citi km mai poti face si o sa te duci la benzinarie imediat de rezervorul scade sub jumatate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
[quote="nicum"]Nu inteleg de ce trebuie sa raportezi acest mesaj moderatorilor. Data viitoare vei fi premiat cu avertisment.
Scuze dc am gresit.Sunt nou si m-am gandit ca daca dau click acolo ii instinteaza pe toti care sunt pe forul in acel moment.Sper sa intelegeti. Apropo exista o posibilitate sa fie instiintati toti care sunt pe forul atunci?
Scuze dc am gresit.Sunt nou si m-am gandit ca daca dau click acolo ii instinteaza pe toti care sunt pe forul in acel moment.Sper sa intelegeti. Apropo exista o posibilitate sa fie instiintati toti care sunt pe forul atunci?
-
- simpatizant
0km
In legatura cu mesaj 0km C3 are strategie de antidesamorsaj pt cazuri cand este putin combustibil reduce toate functiile care pot crea crestere de consum.
Re: 0km
laci_troen scrie:In legatura cu mesaj 0km C3 are strategie de antidesamorsaj pt cazuri cand este putin combustibil reduce toate functiile care pot crea crestere de consum.
Salut. Poti sa-mi dai exemple din acele functii de care zici?
-
- Pro Motor Rm.Valcea