Raspuns rapid

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

Mihai29
pasionat

Raspuns rapid

Mesajde Mihai29 » Joi 22-Ian-2009 22:30

Computerul de bord imi indica max 30Km pana la alimentare(pompa de motorina) apoi dupa un timp cand m-am uitat nu mai indica nimic. am crezut ca raman fara motorina,asteptam sa se opreasca motorul,dar am reusit sa ajung pana acasa. Oare cati km mai pot face? Mai ajung pana la o pompa? Ce se intampla daca raman fara motorina pe drum?

Mihai29
pasionat

Re: Raspuns rapid

Mesajde Mihai29 » Joi 22-Ian-2009 22:33

Stie cineva unde este service-ul din Cluj si care a mai fost pe acolo? As vrea sa merg pentru schib ulei, filtru ulei, polen, aer, si daca sunt seriosi si cam cat o sa ma taxeze? fac si o inspectie amanuntita in acelasi pret?????? astept parerile si sfaturile voastre. multumesc

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Vin 23-Ian-2009 00:03

daca computerul iti indica okm pana la alimentare, este posibil sa ramai imediat fara motorina sau sa mai mergi vro 50km, erea o emisiune Topgear in care mergeau cu un mercedes parca destul de mult in conditiile in care computerul arata 0km, poti sa o cauti pe net.
Daca ramai fara motorina completezi si dai la pompita de la motor. Sau pur si simplu dai , la automat pana o ia.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 23-Ian-2009 09:06

Nu inteleg de ce trebuie sa raportezi acest mesaj moderatorilor. Data viitoare vei fi premiat cu avertisment.

On-topic: dupa ce o sa distrugi o pompa de injectie, iti garantez ca nu o sa mai vrei sa afli citi km mai poti face si o sa te duci la benzinarie imediat de rezervorul scade sub jumatate.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Mihai29
pasionat

Mesajde Mihai29 » Vin 23-Ian-2009 11:31

[quote="nicum"]Nu inteleg de ce trebuie sa raportezi acest mesaj moderatorilor. Data viitoare vei fi premiat cu avertisment.
Scuze dc am gresit.Sunt nou si m-am gandit ca daca dau click acolo ii instinteaza pe toti care sunt pe forul in acel moment.Sper sa intelegeti. Apropo exista o posibilitate sa fie instiintati toti care sunt pe forul atunci?

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Vin 23-Ian-2009 14:11

Ca ideal este ca atunci cand rezervorul ajunge la sfert sa ii faci plinul. Si mai ales vara in momentul in care decupleaza pompa sa nu incerci ca ii mai bagi combustibil in plus (la ras cum se spune). Rezervorul gol sau aproape gol si reyervorul prea plin pot crea probleme.

laci_troen
simpatizant

0km

Mesajde laci_troen » Vin 23-Ian-2009 18:46

In legatura cu mesaj 0km C3 are strategie de antidesamorsaj pt cazuri cand este putin combustibil reduce toate functiile care pot crea crestere de consum.

Mihai29
pasionat

Re: 0km

Mesajde Mihai29 » Vin 23-Ian-2009 21:56

laci_troen scrie:In legatura cu mesaj 0km C3 are strategie de antidesamorsaj pt cazuri cand este putin combustibil reduce toate functiile care pot crea crestere de consum.

Salut. Poti sa-mi dai exemple din acele functii de care zici?

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mar 27-Ian-2009 21:10

are o strategie de reducere de consum.(inclusiv o reducere de putere)
motorina inapoi in rezervor nu iti pune calculatorul :lol:
incearca sa mergi cu mai mult combustibil in rezervor, pt k altfel patesti ce scrie colegul nostru.

Înapoi la “Electrica - C3”