cd player blocat
Moderator: Echipa Tehnica
recomandasem in alt post ca in caz de defectiune la radio -cd sa se incerce sa achizitionarea unui radio cu cd original la amna a doua. Imi retrag cuvintele. eu numai ghinioane am avut. Primul de pe masina a avut problema prezentata mai sus. Al doilea luat de la dezmemebrari in scurt timp dupa montare imi refuza majoritatea cd-urilor *probabil merge curatat capul de redare dar ma mai gandesc dak o fac*. Al treilea care se pare ca nu fusese folosit decat cateva luni nu ii merge RDS-ul si TA-ul.
Prin urmare recomandarea mea este ca in caz de defectiune la radio-cd sa se cumpere unul nou *eventual original dak se doreste...pana la urma dak iei o masina pt ca iti place mult si sa o tii in starea ei originala se merita si cu piese de origine* alternative ar fi dispozitivul mai sus expus in forumul acesta sau orice alt radio mp3 nou (eu nu prefer aceasta ultima varianta pt ca nu am nici un chef sa ma car cu fata de casetofon peste tot pe unde umblu.
PS Ultimul radio cd second achizitonat l-am montat la ProMotor Valcea si m-acostat super ok (montaj +decodaj casetofon din lexia si himbat 3 beculete in bord la una din manetele de clima m-a costat undeva la 50ron).
Prin urmare recomandarea mea este ca in caz de defectiune la radio-cd sa se cumpere unul nou *eventual original dak se doreste...pana la urma dak iei o masina pt ca iti place mult si sa o tii in starea ei originala se merita si cu piese de origine* alternative ar fi dispozitivul mai sus expus in forumul acesta sau orice alt radio mp3 nou (eu nu prefer aceasta ultima varianta pt ca nu am nici un chef sa ma car cu fata de casetofon peste tot pe unde umblu.
PS Ultimul radio cd second achizitonat l-am montat la ProMotor Valcea si m-acostat super ok (montaj +decodaj casetofon din lexia si himbat 3 beculete in bord la una din manetele de clima m-a costat undeva la 50ron).
In sfarsit am un radio cd integral functional. Am facut din doua unu bun
.
De pe radioul care nu ii mergea rds-ul am luat din interior unitatea optica si am inlocuit-o pe cel care tacanea si nu imi scotea cd-ul.
Concluzii
-daca nu merge rds-ul este ceva busit pe placa din baza aparatului *nu setari din lexia, nu placa verticala din spatele butoanelor fetei.
-daca tacane cd-ul este ceva din mecanism sau din placa mai micuta ce este prinsa de mecanismul cd-ului.
Sper sa nu plictisesc pe nimeni, am scris cam mult pe tema asta, dar sunt si eu bucuros ca am rezolvat.

De pe radioul care nu ii mergea rds-ul am luat din interior unitatea optica si am inlocuit-o pe cel care tacanea si nu imi scotea cd-ul.
Concluzii
-daca nu merge rds-ul este ceva busit pe placa din baza aparatului *nu setari din lexia, nu placa verticala din spatele butoanelor fetei.
-daca tacane cd-ul este ceva din mecanism sau din placa mai micuta ce este prinsa de mecanismul cd-ului.
Sper sa nu plictisesc pe nimeni, am scris cam mult pe tema asta, dar sunt si eu bucuros ca am rezolvat.
am si eu o rugaminte la voi ... daca aveti timp si kef .. imi puteti spune si mie seria de la tranzistorul din partea stanga a unitatii CD .. nu la VDO .. la cd-playerul Clarion ... plz ... mie mi`a iesit fum din el si nu se mai cunoaste nimik scris pe tranzistor
( ...plzzzzzzzzzzz
http://www.filefactory.com/file/ag59g7a/n/SDC10610_JPG
http://www.filefactory.com/file/ag59g9e/n/SDC10612_JPG

http://www.filefactory.com/file/ag59g7a/n/SDC10610_JPG
http://www.filefactory.com/file/ag59g9e/n/SDC10612_JPG