fmihai scrie:Salut,
eu am cumparat una noua anul trecut dar pe motorina.
Intrebarea ta este pertinenta pentru ca acest model nu prea este vazut in romania.
Masina este comparativa la pret cu Kia Ceed care este de generatie mult mai noua.
Totusi toate remuscarile sunt spulberate de senzatia de soliditate (ciudat la citroen). E o masina foarte simpla care poate merge prin hartoape si nici nu-ti rupe rinichii.
Tot ce poti face este sa citeste forumurile din UK. 90% spun ca este cea mai buna masina.
Multumesc de incurajari! Ceea ce sunt sigur acum este ca ampatamentul e de 2.760mm (corect indicat la ATS dar nu si la mai multi ditribuitori ce nu stiu inca ce vand...).
Pe de alta parte timpul ramas din ianuarie pare prea scurt pentru a mai beneficia de aceasta oferta ce nimeni n-ar putea zice ca se va prelungi si in februarie.
Desi sunt posesor de Cee'd, de care nu ma pot plange in vreun fel, daca as avea 2 copii ca frate-miu, mi-ar place mai mult Xsara ce mi se pare o excelenta solutie de masina de familie. Chiar daca prin varsta si conceptia sa, nu are toate atuurile Cee'd, XSara este oricum destinata altui public si nu pot decat sa recunosc ca are ceva al ei, distinct si frumos. SIncer, mi-ar place sa conduc o XP.
Faptul ca iese, probabil, din productie, nu stiu cata relevanta are. Cand conduci pana in 10-15.000km/an, macar vreo 7 ani ar trebui sa fii un familist linistit si sigur pe masina ta. Garantia de 2 ani imi pare insa prea mica fata de ofertele concurente.
Daca oferta Citroen se epuizeaza in timp, poate devine interesanta solutia SH.
Stiti cum sta Xsara P. la "eroziunea" in timp, cu preturi estimative in jur de 70-80.000 km si o vechime de 4-5 ani? Credeti ca fiabilitatea ei e suficienta pentru aceasta vechime si acest rulaj, spre a nu a avea griji inca, sa zicem, 100.000km?