Acesta este primul meu subiect pe forum. Am tot citit ce scrieti voi pe aici si dupa o luna am hotarant sa ma inregistrez sa va intreb cateva lucruri in legatura cu C4!
Tin sa spun ca intentionez sa cumpar aceasta masina la sfarsitul anului, dupa ce imi achit rata la actuala masina, a parintilor, o Dacia Solenza 2004. Aceasta masina nu mi-a gresit cu nimic, chiar o iubesc, dar consider ca a sosit vremea sa ma uit undeva mai sus! Asa ca am ales C4! Personal eu vreau Coupe, dar fiind vorba ca este o masina de familie, cred ca va ramane o Berlina! Citroenul va fi masina de plimbare, de week-end, caci am masina de la firma, una cu care sa ma duc sa car apa si sacul de cartofi

Ce vreau sa va intreb concret: isi merita masina asta banii? ( vreau sa fie 1.4 cu aer, negru metalizat si jante de aluminiu, varianta X ) . Am fost la dealer, langa Tineretului, si am ramas un pic suparat cand am intrat in masina! Adica am remarcat ca masina arata mai bine pe dinafara decat pe dinauntru! Serios, interiorul in varianta SX (asta am probat) era cu o multime de defecte... Parca nu era terminat bordul, iar fetele de usi erau nefinisate! M-au dezamagit!
In fine, asta nu ar fi o problema, mie chiar imi place masina, iar la banii ei aprox 14.000 Euro, nu imi pot lua decat un Megane (care esta la fel de comun ca Loganul) sau o Skoda Octavia Tour (masina 'veche' de 8 ani). Asa, cu banii astia, imi iau tehnologie noua si un 'aer fresh' in parcarea din fata blocului!
Impresiile voastre le-am citit... Unele sunt in contradictoriu! Vreau sa stiu daca imi recomandati masina asta sau sa ma reorientez... Stiu ca veti spune sa o iau, ca doar e forum Citroen! As vrea o parere sincera, poate unii regretatii ca ati luat-o sau nu sunteti multumiti de performante, etc..
Pt ce voi folosi eu masina: nu o voi alerga in oras, NICIODATA in trafic, nu voi cara cu ea nimic, va fi menajata constant! Ratele vor fi pe numele meu, dar avansul va reprezenta actuala masina, deci masina va fi impartita intre mine si parintii mei! Mentionez ca ei merg foarte rar, mai mult in concedii! Citroenul imi va apartine practic, mie...
PS: Scuze pt topicul asta asa de lung!
Ce sa fac? Masina va face sub 10.000km pe an, nu se discuta Diesel!