va salut!! sunt mai nou pe forum....
am o prb si ma gandeam ca poate ma ajutati cu niste sfaturi!!
am o xsara2 din 2002, motor de 1,4i , 75 cp... masina se comporta foarte bine!! n-am decat o singura prb cu ea foarte deranjanta!!!
... scartaie!!.. la denivelari, gropi...
am demontat chederele, le-am dat cu glicerina, tot se aud zgomote greierasi... am dat cu vaselina spray pe la balamale, incuietori...
tot se aud greieri!!
nush ce sa-i mai fac, ca sunt foarte deranjante
si eu de obicei merg cu muzica incet, si le aud tot timpul... si se intampla doar cand trec peste denivelari, sau dau in gropi.... si e plin de ele pe drumurile noastre!!!
scartait chedere zgomote deranjante la denivelari greierasi
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
-
- simpatizant
-
- simpatizant
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
ca o alta opinie .. nu te chinui .. eu am desfacut si refacut BX-u ll si scartiae .. in fine .. as putea zice ca are 20 de ani + ..
dar unde pui ca fordul fiesta din semnatura nu a facut 2 ani si scartaie de numa ..
in fine .. mercedes nu va fi asa ca .. ingnora-le si bucurate de asina asa cum este

dar unde pui ca fordul fiesta din semnatura nu a facut 2 ani si scartaie de numa ..
in fine .. mercedes nu va fi asa ca .. ingnora-le si bucurate de asina asa cum este
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- simpatizant
-
- simpatizant
sti ce fel de cauciuc sau mastic a bagat??? si unde anume mai precis??
eu sapt asta trec pe la cineva sa ma ajute sa mai strang usile, opritoru ala de pe stalpi sal reglez, ca ala cedeaza cu timpul... are un invelis de textolit care slabeste.... unii mai pun bande izolanta dar nu prea tine decat cateva deschideri-inchideri, dupaia trebe sa pui iara....
eu sapt asta trec pe la cineva sa ma ajute sa mai strang usile, opritoru ala de pe stalpi sal reglez, ca ala cedeaza cu timpul... are un invelis de textolit care slabeste.... unii mai pun bande izolanta dar nu prea tine decat cateva deschideri-inchideri, dupaia trebe sa pui iara....
-
- simpatizant
-
- simpatizant
-
- simpatizant
- Masina: CITROEN GRAND C4 PICASSO 1.6BLUEHDI ,2015, MANUAL
- 2: AUDI A7 3.O TDI , 2011, 245 CP
- 3: SETA ALHAMBRA 2.0 TDI ,2008 , 140 CP
khan scrie:iti bati capul de pomana! mergi si bucura-te de ea, nu iti consuma nervii cu nimicuri. n-o sa sa o faci sa fie ca in Mertzan niciodata
deacord!....multi mi-au zis treaba asta...:" la ce te astepti tu de la o xantia din 94 ??? trezeste-te tinere are 15 ani...e la jumatatea varstei tale....bucura-te ca merge bine..ca nu face figuri...si schimba-i mai repede distributia , ca doamne fereste!!...

bafta la maxim!
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”