Inlocuire anvelope
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-
- pasionat
De regula sunt 4 cifre. Primele doua reprezinta numarul saptamanii cand au fost facute, dupa care cifrele corespunzatoare anului.
De exemplu eu am luat anul trecut in Iunie , Michelin Energy produse in Noiembrie 2007. Codul de fabricatie este 4507. Adica saptamana 45 anul 2007.
Sant f multumit de cauciucuri...chiar daca sant de vara am mers la Sinaia cota 1400 pe 22 Decembrie fara probleme.
E adevarat ca am riscat si am realizat asta la intoarcere cand am vazut un Cielo si un Logan care se chinuiau sa urce si care au facut cale intoarsa pana la urma.
De exemplu eu am luat anul trecut in Iunie , Michelin Energy produse in Noiembrie 2007. Codul de fabricatie este 4507. Adica saptamana 45 anul 2007.
Sant f multumit de cauciucuri...chiar daca sant de vara am mers la Sinaia cota 1400 pe 22 Decembrie fara probleme.
E adevarat ca am riscat si am realizat asta la intoarcere cand am vazut un Cielo si un Logan care se chinuiau sa urce si care au facut cale intoarsa pana la urma.
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Anvelope
Una din anvelopele ce m-au satisfacut la ,,maxim,, au fost Bridgestone-Potenza RE 010-85W. (vara). Acuma am pus Dunlop/SP Sport Fastresponse (205/55/15-85 V) si sper sa ma tina ca Bridgestone-.Nu sunt ,,fan,, Michelin dar sunt pareri si pareri despre aceasta marca.
Peace on earth ... War under the blanket !
-
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
Anvelope
Este de top. Olandezi fac gume f. bune. Nu se fabrica sub alte liciente asa ca merita investitia !
Peace on earth ... War under the blanket !
Re: Anvelope
salutari. Am fost in plimbare la Carefour si am gasit cauciucuri Dayton. Ce parere aveti de ele. Merita bani? ms
- abarth_mcm
- pasionat
a...3 la pret de 4? Sincer..nu stiu cat de avantajos sunt..ca nu sunt chiar asa ieftine. Eu nu as lua.Adica mi se pare ca pe 14' de ex era undeva la 180-200 ron daca nu ma insel...cam cat e un cauciuc bun de o firma cunoscuta. Bine..iti ramane al patrulea gratis. Dar mai ai o problema:trebuie sa te duci undeva sa le montezi(adica unde iti vor zice ei ..banuiesc ca montajule gratuit ca peste tot)
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
Intr-un timp ma gandeam ca orice cauciuc este bun. Apoi am vazut cum se comporta good year fata de montana. de atunci am tras concluzia ca se merita niste gume bune. Poate ca in primele luni nu se observa o diferenta prea mare, dar dupa 6luni, un cauciuc bun face diferenta.
Cele mai proaste montana.
Urmeaza apoi Kormoran.
ar fi appoi debita, sava, kleber etc..
Si Anvelope bune Michelin, Good year, Bridgeston, Dunlop, Pirelli.
Din astea ultimele as vrea sa aleg ceva.
Cele mai proaste montana.
Urmeaza apoi Kormoran.
ar fi appoi debita, sava, kleber etc..
Si Anvelope bune Michelin, Good year, Bridgeston, Dunlop, Pirelli.
Din astea ultimele as vrea sa aleg ceva.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
adrian_emil scrie:despre Vredestein ce parere avetzi..?? are cineva ?
Pe citroenpicasso.org.uk a iesit pe primul loc.
Da si tu un exemplu concret. Eu am Vredestein Hi-Track (de ploaie) si sint foarte multumit.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
- pasionat
Da si tu un exemplu concret. Eu am Vredestein Hi-Track (de ploaie) si sint foarte multumit.[/quote]
Ma refeream la Vredestein ca marca. Am auzit lucruri bune in schimb nu prea am vazut prin magazine.
Atunci cand am cumparat Michelin Energy Saver, am cerut de fapt Vredestein T-TRAC Si. Tipa a zis ca nu aduc asa ceva deoarece au alte marci similare pe stoc si...bla...bla ...bla....
Pana la urma am luat Michelin pt ca exact astea sant recomandate si in cartea masinii. In plus au fost schimbate, echilibrate, umflate cu azot, toate moca.
Ma refeream la Vredestein ca marca. Am auzit lucruri bune in schimb nu prea am vazut prin magazine.
Atunci cand am cumparat Michelin Energy Saver, am cerut de fapt Vredestein T-TRAC Si. Tipa a zis ca nu aduc asa ceva deoarece au alte marci similare pe stoc si...bla...bla ...bla....
Pana la urma am luat Michelin pt ca exact astea sant recomandate si in cartea masinii. In plus au fost schimbate, echilibrate, umflate cu azot, toate moca.
Asadar am studiat bine problema si au ramas 4 candidate:
Good year DuraGrip 195/55 R15 85H - ca atu franarea excelenta pe umed, confort si rezistenta la uzura bunicele.
Michelin Pilot EXALTO PE2 195/55 R15 85V cu protecĂžie de jantĂŁ , RRBL ca atu tractiune excelenta pe umed, rezistenta la uzura foarte buna.
Bridgestone Turanza ER 300 195/55 R15 85V cu tractiune si franare excelenta;
Dunlop SP Sport Fast Response 195/55 R15 85V cu tractiune pe umed si confort excelente.
acestea sunt 4 anvelope care exceleaza la ce am mentionat mai sus, fiind si din celelalte puncte de vedere la standarde inalte. Spun asta pentru ca mai exista anvelope gen good year hydragrip care exceleaza la franare pe teren umed dar atat....
Preturile sunt destul de ridicate pentru toate cele 4 modele prezentate, dar consider ca anvelopele bune pot salva vieti. Si ce mai conteaza 400llei cand la un plin de benzina lasam peste 150lei.
Astept cu interes pareri si impresii despre cele 4 modele mentionate.
Good year DuraGrip 195/55 R15 85H - ca atu franarea excelenta pe umed, confort si rezistenta la uzura bunicele.
Michelin Pilot EXALTO PE2 195/55 R15 85V cu protecĂžie de jantĂŁ , RRBL ca atu tractiune excelenta pe umed, rezistenta la uzura foarte buna.
Bridgestone Turanza ER 300 195/55 R15 85V cu tractiune si franare excelenta;
Dunlop SP Sport Fast Response 195/55 R15 85V cu tractiune pe umed si confort excelente.
acestea sunt 4 anvelope care exceleaza la ce am mentionat mai sus, fiind si din celelalte puncte de vedere la standarde inalte. Spun asta pentru ca mai exista anvelope gen good year hydragrip care exceleaza la franare pe teren umed dar atat....
Preturile sunt destul de ridicate pentru toate cele 4 modele prezentate, dar consider ca anvelopele bune pot salva vieti. Si ce mai conteaza 400llei cand la un plin de benzina lasam peste 150lei.
Astept cu interes pareri si impresii despre cele 4 modele mentionate.
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”