Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
nu montez acum... mai am de gasit niste ... plasa gen fadure .. pentru golul din bara... nu stiu cum sa explic... o sa gasesc o poza... si cand o fac... o fac cu totul !
si uite asa... duminica... m`am miscat un pic.. am refacut coltu stanga spate(cotonogit mai demult) , am reparat bara spate(am reusit sa descopar usor usor .. tainele plasticului topit !) .. si i`am pus si ciocu... cu toate ca bara mea fata trebuie schimbata.. ca e cam varza!
am gasit si jantele mult dorite... la un pret super.. insa nu am buget acum ((( dar cine stie!
arata foarte foarte tare. iti mai trebuie un set de capace de praguri de 16v (asta daca poti sa le pui, si mi se pare ca da), si o sa arate bomba masina.
din pacate... un bx serie 1 s`a gandit ca ... imi trebuie stopuri de spate ) si uite asa masinica a facut buba!
in acelas loc.. mi`a deranjat si bara si totul!
da ... este un amarat de plastic care schimba toata fata masini ... chiar super greu sa gasesti asa ceva.. cele mai bune sanse este sa gasesti bara cu totul ! si mai greu sa le gasesti cat de cat intregi... majoritatea sunt lovite in bordura!
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187772
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10