Cum a reusit sa prinda eleronul ala ? Din cate vad eu l-a prins de caroserie. Nu mai deschide niciodata protbagajul ? Stiti cumva unde mai pot gasi si alte eleroane inafara de cel de la ATS ?
C4 Coupe Tunning
Moderator: Echipa Tehnica
Re: C4 Coupe Tunning
puiuradu scrie:Carlos scrie:Salutare....
Imi poate spune cineva cam pe unde se poate face un tunning exterior la un C4 coupe.....sau de unde se pot achizitiona anumite piese...spre ex un eleron niste finale,unde se poate pune folie sau ce posibilitati exista pentru inchiderea geamurilor la culoare???
aveti idee....banuiesc ca mai exista si alti asionati de personalizari ale masinilor....
astept comentarii......chiar as dori sa stiu si daca cineva si-a personalizat in vreun fel c4-ul?
Tocmai mi-am pus folii autorizate pe C4. Arata misto de tot. Mi-au dat si un talon de reducere la urmatoarea montare de folii (15%) daca mai aduc o masina in termen de 10 zile))
cat ai dat? unde le-ai pus? ai coupe sau berlina?
banuiesc ca vrei sa ne zici si noua, sau doar te laudai.

puiuradu scrie:Carlos scrie:Salutare....
Imi poate spune cineva cam pe unde se poate face un tunning exterior la un C4 coupe.....sau de unde se pot achizitiona anumite piese...spre ex un eleron niste finale,unde se poate pune folie sau ce posibilitati exista pentru inchiderea geamurilor la culoare???
aveti idee....banuiesc ca mai exista si alti asionati de personalizari ale masinilor....
astept comentarii......chiar as dori sa stiu si daca cineva si-a personalizat in vreun fel c4-ul?
Tocmai mi-am pus folii autorizate pe C4. Arata misto de tot. Mi-au dat si un talon de reducere la urmatoarea montare de folii (15%) daca mai aduc o masina in termen de 10 zile))
noroc!
sunt curios sa vad cum arata!si vreau si eu!cat te-a costat?
ai pus la toate geamurile(luneta+portbagaj,geamuri spate,geamuri fata?)
ne putem intalni pe undeva sa le vad...id la messenger:vali_negroiu...
intra si tu poate discutam mai mult.
awlan24 scrie:puiuradu scrie:Carlos scrie:Salutare....
cat ai dat? unde le-ai pus? ai coupe sau berlina?
banuiesc ca vrei sa ne zici si noua, sau doar te laudai.
Am coupe: 4.8 mil spate, lateral spate + 2 mil fatza. Chiar in spate la MCDonaldu de pe drumul care merge de la Carngasi catre Lujerului. Este si un peco peacolo. Dar numa pe state primesti autorizatie RAR. pe fatza ti le pui tu ilegal

Matrixu scrie:Ce folie ai pus?Ce acte ti-a dat?Ce garantie?
Ti-a dat geamurile din fata jos?
Zi omule si tu mai multe ca multi ar fi interesati
Mi se pare destul de mic pretul, ar fi super bine sa mai apara concurenta!
O folie produsa in SUA. Negru snici prea inchis nici prea deschis. Miau dat autorizatia RAR pe spate si haion, ceva foaie de garantie. Arata bine, dar astept sa mai treaca cateva zile sa vad cum se comporta (daca se prn 100% de geamuri si nu se dezlipesc de loc). Trebuie sa stau 4 zile cu geamurile inchise , pana se lipeste complet. Folia a pus-o pe dinauntru si nu au dat geamurile jos.
Carlos scrie:@puiuradu:ma bag eu la reducerea aia de 15% daca zici ca arata bine...
mergi cu mine?garantie ti-au dat?
contacteaza-ma pe yahoo messenger. ID: puiur@yahoo.com
-
- RETRAS LA PENSIE
Eu stiam ca singura folie autorizata de RAR este 3M.
Conform deciziei RAR, geamurile spate si luneta pot fi complet opace atat timp cat masina este prevazuta cu retrovizoare pe ambele parti. Cum toate masinile moderne au ambele retrovizoare, nu sunt probleme.
Geamurile fata nu pot avea o transparenta mai redusa de 70%, deci, daca geamurile sunt din constructie fumurii, albastrii, maronii, verzulii, etc, nu se mai poate pune folie, eventuall doar folie antiefractie transparenta.
Pe parbriz este permisa doar montarea unei benzi in partea superioara cu rol de parasolar care nu poate depasi 10% din suprafata parbrizului (nu sunt sigur de acest procent).
Pe parbriz nu poate fi montat nici un fel de folie, transparenta sau nu.
Conform deciziei RAR, geamurile spate si luneta pot fi complet opace atat timp cat masina este prevazuta cu retrovizoare pe ambele parti. Cum toate masinile moderne au ambele retrovizoare, nu sunt probleme.
Geamurile fata nu pot avea o transparenta mai redusa de 70%, deci, daca geamurile sunt din constructie fumurii, albastrii, maronii, verzulii, etc, nu se mai poate pune folie, eventuall doar folie antiefractie transparenta.
Pe parbriz este permisa doar montarea unei benzi in partea superioara cu rol de parasolar care nu poate depasi 10% din suprafata parbrizului (nu sunt sigur de acest procent).
Pe parbriz nu poate fi montat nici un fel de folie, transparenta sau nu.
Pai tocmai d-aia intreb, si nu e numai 3M este si LLUMAR, astea 2 sunt singurele autorizate la noi pe piata, si cu calitatea cea mai ridicata, oferindu-se o garantie de 5 ani mai mult decat are masina.
Mai sunt si mesteri d-astia otelari care pun folii iti dau o hartie si cand te opreste garcea nu stii cum sa o mai scalzi(nu zic ca ar fi cazul de mai sus).
Radule cu clestele scoatem de la tine vorbele
Mai sunt si mesteri d-astia otelari care pun folii iti dau o hartie si cand te opreste garcea nu stii cum sa o mai scalzi(nu zic ca ar fi cazul de mai sus).
Radule cu clestele scoatem de la tine vorbele