sfera centrala-intrebare
Moderator: Echipa Tehnica
- abarth_mcm
- pasionat
sfera centrala-intrebare
Ce parere aveti despre sferele centrale Technosir?(am citit pe forum si nu am tras consluzii pozitive despre aceste sfere..) Este adevarat ca celalalt model(IFHS parca e numele) e mai bun? Daca da..de ce?
Intreb pt ca la magazin se gasesc majoritatea sfere Technosir si nu as vrea sa arunc banii degeaba daca nu e buna.
Pretul pt una centrala noua technosir e de 120 Ron
Intreb pt ca la magazin se gasesc majoritatea sfere Technosir si nu as vrea sa arunc banii degeaba daca nu e buna.
Pretul pt una centrala noua technosir e de 120 Ron
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
pai se aude ca cele technosir sunt noi doar pe factura de la magazin, in realitate ar fi reconditionate , adik incarcate , infrumusetate si scoase la vanzare.... cred ca sunt si probate dar punandu-le pe masina nu stii cat te mai tin ....
asta e povestea pe care o stiu eu....daca ne poate lamuri cineva mai bine , dar cu argumente, ar fi si mai bine
asta e povestea pe care o stiu eu....daca ne poate lamuri cineva mai bine , dar cu argumente, ar fi si mai bine
- abarth_mcm
- pasionat
asa am auzit si eu...acum nu stiu exact ce si cum.
dupa mine cred ca e destul de important sa fie si membrana aia fabricata recent...nu de alta, dar si cauciucul ala imbatraneste orice am zice noi.
o sa mai ma duc si la alte magazine sa vedem ei de care sfere au si la ce pret evident
dupa mine cred ca e destul de important sa fie si membrana aia fabricata recent...nu de alta, dar si cauciucul ala imbatraneste orice am zice noi.
o sa mai ma duc si la alte magazine sa vedem ei de care sfere au si la ce pret evident
la noi in bv, am gasit technosir la 100 lei bucata....le-am spus povestea si au dat din umeri.....ori nu stiu nici ei ori nu vor sa spuna.....
in schimb mi-au recomandat unele englezesti, nu-mi aduc aminte ce marca...la pretul de 200 lei bucata.
IFHS nu am gasit, dar vezi ca are "retro" si cica iti face reducere daca iei pachet de 5 sfere
in schimb mi-au recomandat unele englezesti, nu-mi aduc aminte ce marca...la pretul de 200 lei bucata.
IFHS nu am gasit, dar vezi ca are "retro" si cica iti face reducere daca iei pachet de 5 sfere
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Sferele tecnosir sunt recondiÞionate/reâncãrcate. Practic membrana rãmâne aceeaºi, deci este mai ieftin sã reâncarci una În stare bunã.
Ultima oară modificat Sâm 07-Mar-2009 09:35 de către MARIAN, modificat de 2 ori în total.
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
Am intrebat de sfera pt ca mie imi tacane masina destul de des ( 4 secunde) .
Dar in acelasi timp sunt ferm convins ca sfera mea e buna si incarcata!! Asa ca..de ce tacane?
-stiu ca imi trebuie cilindrii fata - cel din stanga da mult pe furtunele
A..masina nu se lasa de spate decat dupa cateva zile.
Tine cel putin o zi de spate ridicata...ceea ce e un lucru bun. Totusi...uneori daca merg cu masina prin oras mai mult incepe sa fasaie.
Pe unde as putea sa am pierderi? Stiu ca nu are legatura, dar masina se ridica f repede pt ca am pompa hidraulica aproape noua(cred ca are 3-4 ani de folosinta maxim pompa)
A...si uneori fata se ridica mai mult decat spatele..dar isi revine imediat.
Dar in acelasi timp sunt ferm convins ca sfera mea e buna si incarcata!! Asa ca..de ce tacane?
-stiu ca imi trebuie cilindrii fata - cel din stanga da mult pe furtunele
A..masina nu se lasa de spate decat dupa cateva zile.
Tine cel putin o zi de spate ridicata...ceea ce e un lucru bun. Totusi...uneori daca merg cu masina prin oras mai mult incepe sa fasaie.
Pe unde as putea sa am pierderi? Stiu ca nu are legatura, dar masina se ridica f repede pt ca am pompa hidraulica aproape noua(cred ca are 3-4 ani de folosinta maxim pompa)
A...si uneori fata se ridica mai mult decat spatele..dar isi revine imediat.