ulei total 4L?

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

veta
simpatizant

ulei total 4L?

Mesajde veta » Mie 18-Mar-2009 16:41

aveti idee o avea aceiasi calitate ca cel de 5l?
sau ?

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 18-Mar-2009 17:33

pai hai sa vedem ..

daca o masa are trei picioare si alta are patru, poti sa-mi zici si mie care lemn e mai rezistent? :lol:

Daca vrei ceva ajutor de aici macar scrie-ne ce ai gasit tiparit pe etichetele celor 2 recipiente (sau poti atasa 2 poze) si poate asa gasesti si un raspuns.

Pana una-alta, pana cand te decizi, eu consider ca anuntul tau este o usoara aluzie la nivelul IQ-ului oamenilor de aici. Si asta nu mi se pare a fi multumitor. :!: :!: [-X

Va propun sa incercam sa scriem intr-o maniera coerenta! Deci?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

veta
simpatizant

Mesajde veta » Joi 19-Mar-2009 08:33

diferenta este ca pe bidonul de 4L scrie ca este" imbuteliat" la brasov pe cind pe cel de 5L nu . Iar in privinta iq-ului nu am facut nici o aluzie imi pare rau daca asa sa inteles.
toti vinzatorii de ulei mi-au recomandat sa schimb uleiul ca asta de 4l ar fi facut in Rominica, dar deh vinzatorii sint vinzatori .majoritatea de la ziar stiti cum este."caut vinzator magazin piese auto , experienta este un avantaj!!!."casi pe la unele service-uri dealtfel.
nu am schimbat niciodata marca de ulei.am vrut doar sa stiu daca sa continui cu total care nu mai stiu daca e total sau sa schimb marca de ulei.
asta este tot .va multumesc.
:oops:

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Joi 19-Mar-2009 09:15

este mai usor sa distribui produse in Estul Europei , daca ai o fabrica de imbuteliat in zona .....am ulei total - de la Brasov in toate Citreoenurile din dotare :shock:

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Joi 19-Mar-2009 10:08

Oricum daca parerea mea este ca pentru est se fac produse separate, nu mai conteaza daca se imbuteliaza la Brasov, Munchen sau Paris, pentru ca loturile pentru Romania vor avea aceiasi calitate (probabil sub cea pentru pietele vest europene). In acest caz este recomandat sa pui ulei procurat direct din magazine din vest.
Daca ma insel, ceea ce sper din tot sufletul, atunci nu condeaza unde este imbuteliat pentru ca uleiul de o anumita marca este facut in aceiasi rafinarie, si oricum nu cred sa aiba rafinarii in europa de est pentru Total.
PS. Aceiasi ciocolata stiu sigur ca este mai buna achizitionata in austria sau germania decat la noi si ma pot certa cu oricine sustine contrariul :).
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

veta
simpatizant

Mesajde veta » Joi 19-Mar-2009 19:16

va multumesc. pina la urma am hotarit sa incerc cu acelasi tip de ulei.daca am sa observ ceva modificari am sa scriu.

NOS_feratu
pasionat
Masina: Citroen C5 X7 exclusive 2.2 HDI 125Kw
2: now gone: Citroen C5 2001 2.0 hdi

Mesajde NOS_feratu » Joi 19-Mar-2009 20:53

... problema cu uleiurile si impactul asupra motoarelor s-a discutat foarte mult... intre Total de 4 litri ambalat in Ro si Total de 5 litri ambalat in UE eu am ales ARAL cumparat de la nemti din raft de catre un bun prieten al meu... iar pentru schimbul care se aproprie voi incerca MOTUL...
'78 Ford Granada 2.0 V6 (in reparatie capitala)
... you can run all for a long long time, sooner or later God'll come to cut you down...

berzecus2003
pasionat

Mesajde berzecus2003 » Vin 20-Mar-2009 16:16

si uleiul din bidonul de 1 l unde aste facut????? :wink:

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Vin 20-Mar-2009 17:30

Depinde,daca e un lot mai vechi e in Franta,daca nu ,la Brasov.
Chiar azi am incercat sa gasesc Total facut in Franta,dar piata era invadata de cel facut la Brasov.E vorba d etotal 5w40,caci cel 5w30 e imbuteliat in Franta.

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Vin 20-Mar-2009 18:01

@veta: chiar mi se pare normal sa dai informatii complete. sper ca ai reusit sa intetelegi aluzia pe care am facut-o ..

Poti pune in masina ce vrei ata timp cat pastrezi macar specificatiile de cod date de producator.

Eu am mers cu motorul meu aspirat 120.000 km cu TOTAL de 5 litri si acum incerc in Castrol Magnatec ... 8)
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”