Mi-a venit C4-ul.
Maicamea a vorbit cu ei si i-au spus ca nu pot pune alta alarma decat cea originala, pentru ca altfel i se va duce garantia la partea electrica daca imi vor monta o alta... exemplu: un viper.
Tot aia iau spus ca alarma o va costa 17 milioane lei.
Pe site la Citroen, alarma costa 150€. Adaug TVA si ies (prin rotunjire) 180€. Cam departe de 17 milioane.
Ar putea sa coste manopera asa mult?
La voi cat a costat montajul alarmei originale? (ma refer la cei ce au alarma originala).
Raspuns urgent legat de alarma. Cat v-a costat montajul?
Moderator: Echipa Tehnica
Deci am fost cu taicamiu la Citroen.
Am fost acolo special ca sa lamurim treaba cu costul alarmei.
Cum am spus in primul post, mi s-au cerut 17.000.000 ROL pentru aceasta alarma.
Am fost evident nemultumit si am cerut explicatii, de ce alarma Citroen costa ~180€ cu tot cu TVA iar la ei ma costa cu 10 milioane in plus.
Mi-au dat o explicatie pe care evident nu am acceptat-o.
Pana la urma tipul de la service care se ocupa de alarma, m-a informat ca imi pune o alarma MAAT (tot de la el am aflat ca Citroen agreeaza 2 alarme, MAAT si Delfin). I-am cerut si un senzor de soc, si a zis ca o sa imi puna si asa ceva. Cost 7 milioane.
Ce m-a surprins, este faptul ca au "refuzat" sa imi monteze o alarma Viper, pe motivul ca ei nu imi pot garanta pentru acea alarma.
Mai pe scurt, imi montau o alarma Viper, dar daca as fi avut vreo problema cu partea electrica, ei mi-ar fi anulat garantia pe motiv ca problemele s-ar fi datorat alarmei Viper neagreate de Citroen.
P.S. Maine ma duc sa iau Citroen-ul. Este rosu. Din spate, culoarea il prindea super.
Am fost acolo special ca sa lamurim treaba cu costul alarmei.
Cum am spus in primul post, mi s-au cerut 17.000.000 ROL pentru aceasta alarma.
Am fost evident nemultumit si am cerut explicatii, de ce alarma Citroen costa ~180€ cu tot cu TVA iar la ei ma costa cu 10 milioane in plus.
Mi-au dat o explicatie pe care evident nu am acceptat-o.
Pana la urma tipul de la service care se ocupa de alarma, m-a informat ca imi pune o alarma MAAT (tot de la el am aflat ca Citroen agreeaza 2 alarme, MAAT si Delfin). I-am cerut si un senzor de soc, si a zis ca o sa imi puna si asa ceva. Cost 7 milioane.

Ce m-a surprins, este faptul ca au "refuzat" sa imi monteze o alarma Viper, pe motivul ca ei nu imi pot garanta pentru acea alarma.
Mai pe scurt, imi montau o alarma Viper, dar daca as fi avut vreo problema cu partea electrica, ei mi-ar fi anulat garantia pe motiv ca problemele s-ar fi datorat alarmei Viper neagreate de Citroen.
P.S. Maine ma duc sa iau Citroen-ul. Este rosu. Din spate, culoarea il prindea super.
Stii cum e treaba cu garantia?
Daca Doamne Fereste o sa ai probleme cu partea electrica, ei, ca niste nesimtiti vor da vina pe alarma, si atunci e rau. Cam asta e singurul motiv care ar duce la pierderea garantiei,
Eu am montat alarma la constanta si am facut prima revizie in Bucuresti, si chiar i-am rugat pe baietii de acolo sa mi-o mai regleze. Crezi ca mi-a zis cineva ceva, sau m-a intrebat de unde e alarma unde e montata??NU
Dar daca era ceva pe partea electrica sigur ar fi intrebat ce e cu alarma.
Daca Doamne Fereste o sa ai probleme cu partea electrica, ei, ca niste nesimtiti vor da vina pe alarma, si atunci e rau. Cam asta e singurul motiv care ar duce la pierderea garantiei,
Eu am montat alarma la constanta si am facut prima revizie in Bucuresti, si chiar i-am rugat pe baietii de acolo sa mi-o mai regleze. Crezi ca mi-a zis cineva ceva, sau m-a intrebat de unde e alarma unde e montata??NU
Dar daca era ceva pe partea electrica sigur ar fi intrebat ce e cu alarma.
Eu mi-am montat gratis alarma (si alarma si manopera gratis) (pe la inceputul lui iulie). Te duci la mall vitan si acolo au expus un citroen c5 si langa el au un suport in care sunt puse niste carti postale care iti zice ca daca te duci cu ea la dealer iti monteaza gratuit alarma pentru fiecare C4 cumparat pana la data de 30 sept parca. Ultima data cand am fost (cam acum o saptamana mai erau). Alarma este cea standard citroen numai cu senzor de interior cf standardelor UE.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”