BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
stie cineva ce greutate are un bmw 530d ? era model recent !
se cam uita zambaret pe geam ,un nene cu o masina de genu.. ca nu stia de ce nu scapa de mine
si era cam blana cu bmw`u lui cel scump
.. din cate am vazut ar avea cam 235 de cai .. teoretic ar treb sa aiba vro 2 tone ? si ce cuplu nu am idee
se cam uita zambaret pe geam ,un nene cu o masina de genu.. ca nu stia de ce nu scapa de mine

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
si o poza de la intalnire ... a se observa cat de cocosata este bara fata ... in laterale este foarte lasata.. din pricina rupturilor .. care le are/... daca nu reusesc sa o trag la linie... o las balta detot asa cum este,poate mai incerc una alta pe ea.. ca doar d`aia e bara de experimente
... si caut alta

- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
pai ii poti modifica pozitia de la surub.Are niste craneluri unde e prins stergatorul. Si poti lasa mai jos..mai sus stergatorul..cum vrei tu... Dar intrebarea e..mai revine la loc?De fapt nu daca revine la loc..ca sigur revine...ci daca sterge atat in o parte cat si alta...Asta doar mihai ne poate spune 

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
sterge in amandoua partile.. si se opreste la mijloc... dar din pacate nu mereu !(din pricina jocurilor pe care le are) , nu treuie desfacut stergatorul .. decat parghia lui ! deschizi capota ! dai plasticu de pe aeroterma la oparte , dupa care vei gasi o parghie care actioneaza stergatorul ! are piulita care se desface 10 .. nici nu mai stiu ca nu am mai umblat demult ! se deconecteaza parghia , se repozitioneaza punctul de oprire al stergatorului unde doresti ! deasemenea il poti face sa plece inspre stanga... sau inspre dreapta !
La mine acum se opreste pe mijloc doar cand e uscat geamu... cand e umed se opreste prost !
Si prima data am vazut asta cu stergatoru pe la tv... dupa aia cand am vazut la wld .. ca avea la ambele bx`uri .. am furat ideea
Si tot despre masina! s`a hotarat sa intre intr`o perioada de hibernare... timp in care motorul va fi dat jos dupa masina... voi schimba garnitura de chiuloasa...(are momente cand da apa afara... aiurea .. total aiurea, nu creste temperatura sau ceva... doar da apa de nebuna) cu ocazia asta... vom face mici modificari la chiuloasa ..+ marit presiune in turbina ! + multe altele !
La mine acum se opreste pe mijloc doar cand e uscat geamu... cand e umed se opreste prost !
Si prima data am vazut asta cu stergatoru pe la tv... dupa aia cand am vazut la wld .. ca avea la ambele bx`uri .. am furat ideea

Si tot despre masina! s`a hotarat sa intre intr`o perioada de hibernare... timp in care motorul va fi dat jos dupa masina... voi schimba garnitura de chiuloasa...(are momente cand da apa afara... aiurea .. total aiurea, nu creste temperatura sau ceva... doar da apa de nebuna) cu ocazia asta... vom face mici modificari la chiuloasa ..+ marit presiune in turbina ! + multe altele !