nu merg constant cu viteza asta dar oricum peste limita legalitatii.
voi cum va descurcati cu masinutele voastre?
p.s. parca sant prea multe subiecte cu ''probleme'' sa mai vorbim si de bine, ce ziceti?
Moderator: Echipa Tehnica
danalarm scrie:baieti eu merg mai mult noaptea cu masina, in cursul saptamanii + sambata si duminica si ziua, vreau sa va spun ca e tare misto masinuta cand o simti turata (ex. 100-110 km in viteza a3-a, la turometru nu ma uit pentru ca sant atent la drum, dar nu se inroseste deci nu am 6000)
p.s. parca sant prea multe subiecte cu ''probleme'' sa mai vorbim si de bine, ce ziceti?
awlan24 scrie:danalarm scrie:baieti eu merg mai mult noaptea cu masina, in cursul saptamanii + sambata si duminica si ziua, vreau sa va spun ca e tare misto masinuta cand o simti turata (ex. 100-110 km in viteza a3-a, la turometru nu ma uit pentru ca sant atent la drum, dar nu se inroseste deci nu am 6000)
eu nu am reusit sa inrosesc turometrul in mers ... doar stand pe loc si accelerand la podea. intr-adevar am accelerat in viteza a doua si a treia pana s-a taiat benzina. misto
. cred ca in mers intra vre-o limitare electronica.
oricum ... eu in oras nu o turez prea tare in viteza a 3-a. uneori mai dau in ea in primele 2 viteze.
dupa cum am mai spus si intr-un alt topic is multumit de ea cum trage dupa 3000-3500.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori