Raportare probleme forum

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 26-Mar-2009 09:34

khan scrie:userul cipus din Iasi are un numar de 16777214 mesaje postate pe forum :shock: blannnnaaaaahhhhh, pot sa trec si la mine un numar asemanator?

Rezolvat! A rãmas din perioada când a fost buºitã baza de date; probabil cã o sã mai gãsiÞi.

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Mar 31-Mar-2009 20:24

Ce se intampla cu forumul acesta? De vreo luna nu reusesc sa ma autentific, in sensul ca introduc username-ul si parola, dau OK, primesc mesaj precum ca autentificarea s-a facut cu succes, dar raman tot vizitator si nu pot posta nimic! Acum cateva zile am prins o "fereastra" si am reusit sa postez, dupa care iar nu a mai mers, pana acum! :(
Passion pour C5

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 01-Apr-2009 10:04

nu cumva stateai cu piciorul pe cablu de net? :shock: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mie 01-Apr-2009 14:06

Ce se intampla cu forumul acesta? De vreo luna nu reusesc sa ma autentific, in sensul ca introduc username-ul si parola, dau OK, primesc mesaj precum ca autentificarea s-a facut cu succes, dar raman tot vizitator si nu pot posta nimic! Acum cateva zile am prins o "fereastra" si am reusit sa postez, dupa care iar nu a mai mers, pana acum!

ªterge cookie când Þi se mai Întâmplã asta - este un buton În colÞul din dreaptea sus al forumului.
GĂŁseÂşti mai multe explicaĂžii ĂŽn subiectul aceasta:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=8062

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Joi 02-Apr-2009 07:53

Nu aveam idee de treaba asta! Multumesc mult pentru sfat, Marian!
@ Khan: nu mi-am dat seama, fiindca port 45, intr-adevar calcasem firul cu piciorul drept! Asta e! Omul cat traieste invata!
Passion pour C5

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 02-Apr-2009 10:12

De cind ati bagat reclamele (Flash) alea si nu stiu ce scripturi pe linga forum, pe toate browserele din familia Mozilla (Firefox, Seamonkey), se blocheaza dupa o vreme. Nu e ceva local, pt ca fix acelasi lucru se intimpla si acasa si la servici.
Daca lasi broswerul suficient de mult timp (citeva ore), apare un popup care intreba daca sa opreasca scripturile de pe pagina. Confirm si broserul isi revine... pina la urmatorul blocaj.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 02-Apr-2009 11:05

Sustin cele mentionate de Nicum.

Am Firefox si intra in nu-stiu-ce mermeleala ..:)
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Joi 02-Apr-2009 17:20

PuneĂži Âşi voi un printscreen ceva ca sĂŁ vedem ce zice... sau navigaĂži mai mult prin forum ca sĂŁ nu se mai blocheze :lol:

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 02-Apr-2009 19:30

Nu am ce print screen sa pun. E fie un ecran complet alb fie pagina normala, dar clepsidra e vizibila tot timpul.
O sa incerc sa prind dialogul ala unde ma intreaba de scripturi.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Joi 02-Apr-2009 19:30

Salut,
Si pe crome aceeasi problema. E de la scriptul cu oferte speciale.
Eu de obicei pe calculatorul de la mun ca las o fereastra cu forumul deschis si dupa cateva ore primesc maretul mesaj prin care sunt intrebat daca vreau sa opresc scriptul. Daca il opresc totul e ok, daca nu il opresc crapa browser-ul si ma intreaba din nou dupa ceva timp.

p.s. creati un alias pentru clubcitroen.ro sa pointeze in www. :D ca era sa pic de pe scaun de cateva ori :D
--
I @m the B0Rg`
Blog RPR - www.oltcit.eu

mihaysmen
pasionat

Mesajde mihaysmen » Dum 05-Apr-2009 16:11

@Nicum asa patesc si eu cu bannerul, blocheaza tot! Insa atata timp cat " finanteaza " :wink: eu zic ca se poate trece peste cu un restart la browser....

aa si faceti ceva cu http://clubcitroen.ro ca puncteaza in alta parte, la fel si cand scrii clubcitroen.ro

cosminiacob
just curious

Mesajde cosminiacob » Mie 06-Mai-2009 15:07

intr-un final s-a facut redirectarea...

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 21-Mai-2009 14:05

Problema cu flash-ul pare ca s-a rezolvat dupa ce am instalt pluginul flashblock. Sa vedem cum o sa se comporte in zilele urmatoare.

Bear
pasionat

Mesajde Bear » Lun 25-Mai-2009 22:15

Din nou aceeasi problema idioata... De data asta nici nu mai stiu de cand nu reusesc sa ma autentific, in sensul ca introduc username-ul si parola, dau OK, primesc mesaj precum ca autentificarea s-a facut cu succes, dar raman tot vizitator si nu pot posta nimic! Nu merge treaba cu stersul "cookie" asa cum spunea Marian... Am apasat pe buton de o suta de ori in nenumarate zile si, DEGEABA! ](*,)
Passion pour C5

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Mar 26-Mai-2009 19:32

DacĂŁ nu te ajutĂŁ butonelul respectiv, Âşterge cookie direct din browser. Pentru IE Âşi Mozila gĂŁseÂşti explicat ĂŽntr-un filmuleĂž din subiectul ĂŁsta:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=8062

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”