URGENT ... Nu mai pot deschide geamurile din fata
Moderator: Echipa Tehnica
Da da
.... oricum, acuma am probleme cu motoru ca eu cand am cumparat masina normal este sa schimbi distributia si multe chestii dar ... cum am luat o tzeapa de tzapa ... am luat-o cu puntea rupta ... si iti dai seama ca 20 si ceva de mil au zburat aiurea in loc sa fack masina in partea cu motoru si restu ... oricum ... ms inca odata si ne mai auzim pe forum .... o zi buna.

MoZoLyCy scrie:Da da.... oricum, acuma am probleme cu motoru ca eu cand am cumparat masina normal este sa schimbi distributia si multe chestii dar ... cum am luat o tzeapa de tzapa ... am luat-o cu puntea rupta ... si iti dai seama ca 20 si ceva de mil au zburat aiurea in loc sa fack masina in partea cu motoru si restu ... oricum ... ms inca odata si ne mai auzim pe forum .... o zi buna.
...vezi ca se ocupa si de partea de motor, nu doar de cea electrica. mie el mia schimbat distributia+filtre+ulei+placute+senzori si sunt super multumit...
Macar ai luat-o la pret bun?
Pentru reparatii estimate la peste 15 milioane ce nu includ consumabile gen bucse, placute, discuri, ambreiaj, ai putea sa te orientezi catre un centru de dezmambrari.
Pentru reparatii estimate la peste 15 milioane ce nu includ consumabile gen bucse, placute, discuri, ambreiaj, ai putea sa te orientezi catre un centru de dezmambrari.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Sal bogdan78.... te referi pret bun pe masina ? .. am dat in 2007 spre sfarsit ... 6000 E cu tot cu puntea facuta zic pretul final ... si ce zici de dezmembrari ... am cautat de mi-o iesit ochii din cap
si nici in ziua de azi nu gasesc prea multe piese de citroen la dezmembrari ... dau un ex: Maner usa exterior ... NU gasesc nicaieri ... doar nou pe original ... sau semnul/tigla Citroen din fata .... iar nicaieri .. tot pe original si multe altele care pana acum nu am gasit ... daca cunosti tu undeva,te-as ruga sa imi zici . Ce caut acum URGENT este plasticul care tine flitru de motorina ... arata ca un butoias cu 3 capete care nici ala nu il gasesc sh doar nou .

Eu gasisem acum cateva luni o xsarta argintie la dezmembrari in Stefanesti. Si in loc sa dau 2400 pe blocul de lumini si 1400 pe radio cd, m-a costat doar 600 ron (de fapt radioul a fost de pe o x picasso ( aveau si asa ceva).
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Salutare all .....bogdan78.... te referi la Stefanesti de Botosani ??? ....
e prea departe omule ... ms oricum daca este vorba de Botosani. Am incercat si la reprezentanta Citroen, am zis ca NU e omorsi chiar am gasit semnul/sigla cu citroen dar la pretul de 21 RON .... dar NU 800 RON cat a zis .... CBX .... el poate se refera la alt model de citroen
....cine stie.
Si o rugaminte mare am la tine ...bogdan78... sa-mi dai si mie nr de telefon de la Stefanesti daca il mai ai ... ca poate are piesa care o caut eu de la motor mai ieftina si clanta de la usa ... ca la noi o clanta la Citroen adica o porcarie de plastic costa 240 RON .Astept un raspuns de la tine .
Ms la toti de raspunsuri.
O duminica placuta.

Si o rugaminte mare am la tine ...bogdan78... sa-mi dai si mie nr de telefon de la Stefanesti daca il mai ai ... ca poate are piesa care o caut eu de la motor mai ieftina si clanta de la usa ... ca la noi o clanta la Citroen adica o porcarie de plastic costa 240 RON .Astept un raspuns de la tine .
Ms la toti de raspunsuri.
O duminica placuta.
pt toata usa stanga spate cei de la reprezentanta citoren Baia Mare mi-au cerut 1400 lei. si vroiam numai tabla nu toata usa. pe net am gasit dezmembrari in zona si cu 300 am luat numai tabla de care aveam nevoie. iti recomand sa cauti pe net. poate gasesti ceva. daca aveau usa cred ca aveau si manerul - eu nu aveam nevoie de el 

Salut ... ce model este Xsara din 2004 ?? adica e din ala breck sau normal ?? ca am aici la mine in Brasov o Xsara breck si nu cred ca o da mult oglinda ... este pe gri masina ca idee.
Ca sa iei de la reprezentanta ....
te rup acei domni ...
Pune si tu o poza cum arata masina ta ca sa stiu daca arata la fel ca aceea care o stiu .
Ca sa iei de la reprezentanta ....

Pune si tu o poza cum arata masina ta ca sa stiu daca arata la fel ca aceea care o stiu .
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”