Moderator: Echipa Tehnica
B25BUY scrie:da..dar zgomotul e cam neplacut, dupa parerea mea... si nu stiu ce zice RAR-ul si Politia sa umbli cu pocnitoarea dupa tine... ;)
khan scrie:hei!!! mai usor ca omul se intreba daca nu ai probleme din cauza zgomotului, nu ca isi doreste si el una la fel dar nu isi permite! va rog sa ne cintarim cuvintele inainte de a jigni gratuit pe cineva!!! @pitonul la urmatoarea ai un avertisment de la mine
mbc scrie:esapamentul meu de bx stock frigea... dar nu stiu cand anume pentru ca am pus mana pe el rar si atunci frigea..
Exista limite legale ale sunetului. Normal ca in Romania, tara in care Golfurile Mark4 (ai dreptate khan, deranjeaza cel mai mult) umbla cu xenoane aftermarket nestingheriti, nu te ia nimeni la rost ca iti suna toba de zici ca sunt sute de petarde. Aici e chestia de bun simt. Mai mult, daca suna tare numai la turatii mari, atunci e ok.
Am inteles ca daca din evacuare se scoate catalizatorul si toba din mijloc, lasandu-se doar toba finala ai avea ceva putere in plus la roata.
Gusturile nu se discuta aici. Mie imi place ca masina sa fie silentioasa, mai ales ca fac si drumuri lungi cu ea, dar e o chestie de gust.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori