pe cei de la rar nu ii intereseaza ce fel de tobe ai si cate ai; pe ei ii intereseaza sa se incadreze in limitele de zgomot si sa iti iese noxele, fie ca ai una sau chiar 4; poti sa iti iei toba finala omologata, si sa depasesti zgomotul admis. de exemplu la xantia, daca ii pui finala cartus, chiar si omologata, face urat rau, pt ca in afara de catalizator, mai are doar o finala imensa (cel putin la 1.8 16V asa este). bine, acum depinde de situatie, si de ala cu care te intalnesti; am un amic la care i-au luat certificatul pt ca avea pe masina folie, chiar daca era 3M omologata, si mai stiu pe unul de i-au luat certificatul la oltcit pt ca avea xenon...
pe partea cealalta, daca unuia ii place cum face, nu ai ce sa ii faci. totusi, trebuie sa ne incadram toti in limita bunului simt;
Finala borla gaze f fierbinti
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
pitonul scrie:khan scrie:hei!!! mai usor ca omul se intreba daca nu ai probleme din cauza zgomotului, nu ca isi doreste si el una la fel dar nu isi permite! va rog sa ne cintarim cuvintele inainte de a jigni gratuit pe cineva!!! @pitonul la urmatoarea ai un avertisment de la mine
Ma geranjat afirmatia '' umbli cu pocnitoarea dupa tine'' atunci cand dau 750 ron pe o asa ''pocnitoare'' ma cam atac si cum am zis si la inceputul postului e vb de o finala BORLA care sunt omologate RAR deci politia nu prea are ce sa zica. ok asta e poate m-am aprins eu prea tare
Cred ca afirmatia cu "pocnitoarea" se referea la faptul ca suna, nu la calitate...
"If in doubt, flat out!"
probabil ca undeva pe acreditarea aia RAR este undeva limitata capacitatea cilindrica a motoarelor pe care se poate monta acel tip de toba. un motor 1.1 nu va crea un zbarnait ca un 2.0.
Zgomotul produs de tobele sport este frumos dar poate duce la timp pierdut, pentru ca un politist te poate opri si te poate lua la intrebari. Daca ii arati acreditarea RAR poate sa te mai tina vro 15 minute pe loc pentru a veni un echiaj de la autoritatea rutiera sa iti masoare nivelul de sunet
.
Zgomotul produs de tobele sport este frumos dar poate duce la timp pierdut, pentru ca un politist te poate opri si te poate lua la intrebari. Daca ii arati acreditarea RAR poate sa te mai tina vro 15 minute pe loc pentru a veni un echiaj de la autoritatea rutiera sa iti masoare nivelul de sunet

Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”