BX in progresss

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Vin 03-Apr-2009 21:51

uite asa... la ora asta eu inca surubaresc la batranica ! una alta !
am evazat iar aripile + o mica imbunatatire de 1 cm (bine venita desigur ! altfel nu`mi incapeau gumele pe 50)

Imagine

Imagine

si bara spate ... inca in lucru

Imagine

si bestia care se uita urat la a mea musculoasa (se pare ca avem o rivalitate ! din cate se anunta va fi o mica amenintare acel cx turbat :D old school vs new school)

Imagine
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Dum 12-Apr-2009 17:47

Masinica asteapta de la iepuras garnitura de chiuloasa noua ! si multe altele :wink:
Pana una alta am descoperit cauza pentru care bara fata statea aiurea ! (este vb de o intaritura in partea frontala decalata cu 5 mm !)
oricum momentan sta si pandeste sange de bemveist :twisted:

Imagine

Imagine

Imagine

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Dum 12-Apr-2009 18:19

masina arata un pic fioroasa chiar si asa.

pandesti bmw-urile? :D (mie personal imi plac f mult bmw-urile, dar din nefericire in romania si-au cumparat bmw toti...nu vreau sa utilizez cuvantul)

revenind la masina: ce tip de garnitura de chiuloasa ii pui?ziceai ceva de insertie metalica...sau ma insel? :roll:
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Dum 12-Apr-2009 18:26

nu am nimic in special.. doar ca se cred buricul pamantului ! si mai tre sa le dam cate o lectie :twisted:

da garnitura de chiuloasa este facuta din straturi metalice! practic toata e metalica ! cu asta sper sa termin cu orice problema ! avand in vedere si presiunea la care va functiona ! ajuta foarte mult !

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Dum 12-Apr-2009 21:37

ai dreptate in legatura cu cei cu bmw...si eu am obs asta in trafic si nu numai.

sunt chiar curios cum arata acea garnitura. Nu am vazut niciodata.Daca ai putea sa pui o poza cu ea ar fi super...(eu am o garnitura de chiuloasa pt fiat dar e toata facuta din cupru si e altceva..se monteaza la cald..nu are legatura cu cea pe care vrei sa o pui tu..)

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 13-Apr-2009 18:29

astazi am reusit sa scot mocheta din toata masina ! in schimbul ei a venit un strat de insonorizant Sinto ! 2.5 kg in total, fata si spate! urmeaza si bancheta out ! saptamana aceasta este posibil sa o bag in lucru !
Avand in vedere greutatea redusa + marirea de putere !
sper la imbunatatire subsrantiala la performante!

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Lun 13-Apr-2009 18:36

fara bancheta? :lol:
legat de greutate..la mine se comporta mult mai bine in curbe daca am greutate un pic pe spate.(asta ca pe spate e f usoara si pe fata f grea..masina e lunga..)
A..normal ca va accelera mai bine daca e mai usoara..

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 13-Apr-2009 18:43

la mine e ok ! sta foarte bine pe curbe ,pt mine ! chiar si usoara ,intradevar la limita este foarte jucausa de spate ! m`am obijnuit cu ea ! ar mere bine la drift :lol:
inca nu am gasit o solutie pentru un eleron fin care sa dea bine pe spate si sa`si faca treaba ! sa o apese la viteza mare..
aviz amatorilor ... recomand insonorizant sub buretele original din interior ! este diferenta foarte mare de sunet !

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Lun 13-Apr-2009 18:48

Tu ai si roti mai mari..ai alta stabilitate...mult mai buna banuiesc.Fata de alte masini poate fi jucausa de spate daca nu esti obisnuit cu ea.
Legat de eleron?Nu cred ca ai influenta in vreun fel stabilitatea masinii..e greu de calculat unde sa il asezi. Si mai e vorba si de estetica.. :roll: e iarasi greu sa gasesti ceva sa nu fie gen "loganist"
Ai dat cu isonorizant peste tot, nu?Adica si podea, nu?Pe podea are un fel de antifon rosu...

mariusbv
pasionat

Mesajde mariusbv » Lun 13-Apr-2009 19:00

n-ai facut nicio poza cu insonorizarea aia .. ca e super ideea
apropo: n-ar merge insonorizate si fetele interioare ale usilor?

mariusbv
pasionat

Mesajde mariusbv » Lun 13-Apr-2009 19:02

vazusem o poza cu un break cu eleron original....dar nu stiu daca nu cumva era doar pt design

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Lun 13-Apr-2009 19:04

Si eu vazusem acea poza cu eleronul 8) era un BX alb parca...

Pai pe usi m-ar interesa si pe mine...ca totusi podeaua e binisor isonorizata fata de usi si nu as umbla la ea ca imi place cum arata cu vopseaua si antifonul acela din fabrica 8)

cred ca daca te chinui un pic se pot isonoriza si usile...cu toate ca e acea tabla interioara si nu prea ai loc sa bagi mana cum trebuie.

cand ai zis isonorizant te-ai referit strict la vopsea de tip isonorizant, nu?ar fi o idee sa poti sa ii pui si un fel de pasla pestea ea..am pus eu pe podea in fata sub mocheta si e diferenta destul de mare zic eu.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 13-Apr-2009 19:11

Eu am insonorizant mai demult panoul din fata(de sub bord) portbagajul +plafon ! diferenta mare !
acum am facut toata podeaua + usi ! se da pe interiorul usilor pe tabla ! iar pe fata de usa(pe interior) se poate aplica burete cu folie de aluminiu(se foloseste de obicei sub parchet) ! diferenta fiind foarte mare , iar greutatea adaugata fiind minima !
Din pacate nu am poze ! faceam un topic special cu tot ce este necesar pentru imbunatatirea insonorizatiei pentru bx !
Se pot face multe modificari ,insa aceasta este combinatia cea mai ieftina !
Exteriorul masinii va fi la final foarte subtil ! si foarte functional , nu imi doresc sa bata la ochi foarte mult :idea:
Per total imi place cum arata... incerc sa o fac cat mai echilibrata.. si cat mai placuta la performante !

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Lun 13-Apr-2009 19:14

Da..am obs si eu ca daca pui un burete..pasla..etc..pe tabla, zgomotul va fi mai mic.
Ziceai ca ii scoti bancheta...asta insemna ca ii scoti si planseul din spate, nu?Am mers eu fara planseu si e f f f naspa fara el... practic planseul are si rolul unei isonorizari in spate.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 13-Apr-2009 19:24

am mers cu bancheta rabatata fara planseu .. si nu am sesizat diferenta foarte mare ! dar la mine este insonorizat portabagajul ! cu tot ce trebuie !

Înapoi la “Masina mea”