Cum se leaga boxele ?
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: C2 1.4 Hdi VTR
Cum se leaga boxele ?
Mi-am montat un cd nou pe masina si am constatat ca Xantia are 6 boxe, patru in portiere si doua pe bord, cum pot sa fac sa le leg corect pe toate ?
C2 1.4 Hdi VTR - consum minim, distractie maxima 

-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Eu cand am legat cdplayerul pe xantia, am vazut ca am doar 4 boxe (prin mufa iso). Am dedus de aici ca boxele din fata sunt un singur set (medii + inalte) si au un dispozitiv de separare a frecventelor pentru fiecare tip de boxa.
Pe scurt: Daca ai mufa iso, conecteaza-o si gata. O problema care ai putea sa o ai ar fi ca prin mufa ISO curentul este taiat cand iei contactul. Drept urmare ar fi recomandata sa iti iei curent direct de la baterie (cu sigurata) si sa il legi plusul de acolo. Atentie! cabluri groase de curent ca altfel ai probleme.
Ce marca de cd player vrei sa pui? Eu mi-am luat Pioneer ultima data si am constatat ca partea de conectica este excelenta, in mufa adaptoare ISO to Pioneer existand si posibilitatea sa iei curent de altundeva.
Daca mai ai intrebari...
Pe scurt: Daca ai mufa iso, conecteaza-o si gata. O problema care ai putea sa o ai ar fi ca prin mufa ISO curentul este taiat cand iei contactul. Drept urmare ar fi recomandata sa iti iei curent direct de la baterie (cu sigurata) si sa il legi plusul de acolo. Atentie! cabluri groase de curent ca altfel ai probleme.
Ce marca de cd player vrei sa pui? Eu mi-am luat Pioneer ultima data si am constatat ca partea de conectica este excelenta, in mufa adaptoare ISO to Pioneer existand si posibilitatea sa iei curent de altundeva.
Daca mai ai intrebari...
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
mufa iso are iesire pe 4 boxe. ai schema.
http://img27.imageshack.us/img27/5113/audiowiring.jpg
Leag-o la cd player si gata. Eu zic sa tragi si un fir pentru curent de la baterie. La masina ai mufa iso, corect?
http://img27.imageshack.us/img27/5113/audiowiring.jpg
Leag-o la cd player si gata. Eu zic sa tragi si un fir pentru curent de la baterie. La masina ai mufa iso, corect?
"If in doubt, flat out!"
Înapoi la “Electrica - Xantia”