punte spate
Moderator: Echipa Tehnica
punte spate
am gasit in sectiunea BX urmatoarele:http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=8787
si la mine la xantia rotile spate au pozitie cam cracanata. care e cauza, rulmentii sau bucsile? cum sa ma exprim cand cer la magazin? sunt scumpe? multumesc.
si la mine la xantia rotile spate au pozitie cam cracanata. care e cauza, rulmentii sau bucsile? cum sa ma exprim cand cer la magazin? sunt scumpe? multumesc.
- abarth_mcm
- pasionat
- abarth_mcm
- pasionat
Nu am demontat, dar banuiesc ca nu rezolvi nimic daca schimbi doar rulmentii. Trebuie sa vezi si starea scaunelor unde vin rulmentii.(valabil in general la orice bucsa..rulment..etc..)
Eu m-as apuca sa o fac pe a mea..dar cred ca va lua mult timp (am nev de masina) pt ca nu stiu la ce sa ma astept..ceva prese sa trebuiasca..nu stiu la ce sa ma astept.. De facut, o faci singur cu un prieten daca iti place mecanica si vrei sa te bagi..nu cred ca ca ar fi ceva prea complicat...decat ca e nevoie de multa munca si mai ales timp daca nu ai mai facut operatiunea asta fiind ceva nou
Eu m-as apuca sa o fac pe a mea..dar cred ca va lua mult timp (am nev de masina) pt ca nu stiu la ce sa ma astept..ceva prese sa trebuiasca..nu stiu la ce sa ma astept.. De facut, o faci singur cu un prieten daca iti place mecanica si vrei sa te bagi..nu cred ca ca ar fi ceva prea complicat...decat ca e nevoie de multa munca si mai ales timp daca nu ai mai facut operatiunea asta fiind ceva nou

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
aha... deci: curand alti bani. yuuuppyyyyy!!! din cauza asta se intampla sa si scartaie (mai ales pe dreapta)?
Pe lângã reparaÞie, trebuie sã iei În calcul cã uneori se pot strica braÞele; când scârtâie Însemnã cã rulmenÞii sunt sparÞi iar În pasul urmãtor vor fi afectate braÞele

PoÞi sã ÎnÞelegi ce vrei cã doar nu e scris În românã.sa inteleg totusi ca se pot strica bratele DUPA reparatie?

sa va spun sincer nici nu prea stiu la ce sa ma uit, si nici cum arata bratele si treburile astea. o sa incerc sa ma edific cu ceva poze. dar totusi, pot lua de pe o alta xantie de la dezmembrari? adica masina respectiva arata binisor, nu ma costa nimic piesele si ma gandeam ca poate economisesc niste banuti...
- abarth_mcm
- pasionat
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
nutzu313 scrie:cred ca m-am edificat... e vorba de "fiarele" alea de care e prinsa roata, nu? se schimba rulmentul la roata sau in partea cealalta, langa sfera? sau se schimba peste tot? oricum nu sunt asa priceput sa ma bag...
Ce este marcat cu roÂşu trebuie schimbat; este partea unde se prinde braĂžul de punte.

-
- pasionat
punte spate
Daca doresti la servisul meu din Bacau se poate rezolva problema ta.Nu trebuie decit sa te programezi cind vrei si in aceiasi zi pleci inapoi cu msina reparata .Programarea la Nr. telefon 0744 864606 0742239499
Re: punte spate
Valentin Sandu scrie:Daca doresti la servisul meu din Bacau se poate rezolva problema ta.Nu trebuie decit sa te programezi cind vrei si in aceiasi zi pleci inapoi cu msina reparata .Programarea la Nr. telefon 0744 864606 0742239499
ai pm