Citroen c2
Moderator: Echipa Tehnica
Citroen c2
Salutare,de 2 saptamani am platit avansul pentru un citroen c2 vtr si acum astept sa imi vina mashina...uff e foarte greu sa astept 2 luni,pentru mine mashina asta a fost un love at first sight mi-a palcut enorm decand s-a lansat si vreau si eu sa stiu mai sunt propietari de c2 in special vtr sun curios in general cum li se pare mashina,eu in showroom am stat doar intr-un sx si m-a impresionat foarte mut cat de superb era interiorul....

Stati calare pe ei!
Eu cand mi-am luat masina au zis ca in doua sapt. mi-o aduc ca e deja in vama. Apoi au inceput cu scuzele: ba ca s-a imbolnavit soferul de pe trailer, ba ca cei de la firma de leasing nu au achitat-o, si tot asa. In final, dupa vreo luna si ceva a ajuns in sfarsit in posesia mea. Mentionez ca as fi vrut alta culoare, cu niste dotari suplimentare, dar cand mi-au spus ca au doua masini in vama si dureaza mai putin decat sa vina din Franta, bineinteles ca am optat pentru prima varianta.
In final, am asteptat tot atat si nici nu am luat-o cum as fi vrut.
Asta e. Asa se face comert in Romania.
Eu cand mi-am luat masina au zis ca in doua sapt. mi-o aduc ca e deja in vama. Apoi au inceput cu scuzele: ba ca s-a imbolnavit soferul de pe trailer, ba ca cei de la firma de leasing nu au achitat-o, si tot asa. In final, dupa vreo luna si ceva a ajuns in sfarsit in posesia mea. Mentionez ca as fi vrut alta culoare, cu niste dotari suplimentare, dar cand mi-au spus ca au doua masini in vama si dureaza mai putin decat sa vina din Franta, bineinteles ca am optat pentru prima varianta.
In final, am asteptat tot atat si nici nu am luat-o cum as fi vrut.
Asta e. Asa se face comert in Romania.
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
nu avem, ca nu e spatiu pe server 
le pui in alta parte, apoi dai link-ul sau mi le trimiti pe mail cniculescu@clubcitroen.ro
Maxim 800X600 te rog

le pui in alta parte, apoi dai link-ul sau mi le trimiti pe mail cniculescu@clubcitroen.ro
Maxim 800X600 te rog
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Iata pozele
S-o stapanesti sanatos !

Domnilor am si eu o mare problema,azi mi-a venit factura de la ATS,bushitura care a suferit-o masina in aripa spate a fost reaparata pe asigurare,insa atunci cand am dus masina in service,i-am rugat daca se poate sa rezolve si o mica bucatica din pragul dreapta ca era putin zgariat,ei bine azi cand mi-a venit facutra pentru zgarietura aia marunta mi-a bagat pe factura 7(SAPTE) MILIOANE am facut o copie la factura,acum spuneti si voi e normal??
Linkul cu facutra:
Factura
Linkul cu facutra:
Factura