Curea de Distributie!
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Pai viteza curelei creste sau scade functie de turatia motorului. La un motor cu putere si cuplu mai bun cresterea in turatii se face mai brusc.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Salutare ... vai ... dar de ce ai dat 15 mil ?? cam mult .. sincer
...
Sigur ai fost la un service sau .... te-ai bagat in gura lupului cum am patit si eu anul trecut .... necunoscand prea multe despre masini, m-am bagat in gura lupului si am dat cat a cerut .
Kitul ....bogdan78.... m-a costat 400 RON adica ( 1 curea 2 role + 1 pompa de apa ).
Tin sa precizez ca atunci cand vreti sa schimbati DISTRIBUTIA cauta-ti la mai multe magazine ... daca se poate si in alt judet .... de ce zic asta, pt ca difera enorm pretul de la taraba la taraba
....
Sa mai zic inca o chestie .... am si numarat pe dejiti sunt 4 mecanici
care au zis ... " Legea mecanicii este : Cand schimbi distributia esti obligat sa schimbi si pompa de apa" .... si eu cred la fel ... adica se leaga una de alta .... ca si exemplu ... bagi o tava de mici la gratar dar obligatoriu intri si o bere sau cola
.
Nu va mai retin .... va doresc la toti un "Paste Fericit" si
mare atentie .

Sigur ai fost la un service sau .... te-ai bagat in gura lupului cum am patit si eu anul trecut .... necunoscand prea multe despre masini, m-am bagat in gura lupului si am dat cat a cerut .
Kitul ....bogdan78.... m-a costat 400 RON adica ( 1 curea 2 role + 1 pompa de apa ).
Tin sa precizez ca atunci cand vreti sa schimbati DISTRIBUTIA cauta-ti la mai multe magazine ... daca se poate si in alt judet .... de ce zic asta, pt ca difera enorm pretul de la taraba la taraba

Sa mai zic inca o chestie .... am si numarat pe dejiti sunt 4 mecanici

Nu va mai retin .... va doresc la toti un "Paste Fericit" si

- sandor mihai
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 hdi 2003
- 2: Citroen C5 2.0 hdi 2007
- 3: Citroen XM 2.1 TDI 1993
bogdan78 scrie:Mi se pare totusi ciudat, ca motorul sa nu aiba nici o protectie si soarta unor componente esentiale sa stea la... discretia unei simple curele de cauciuc.
in primul rind nu e de cauciuc.apoi ,daca o schimbi cind recomanda producatorul si cu marca recomandata de acesta fii sigur ca nu vei pati nimic.
protectie e greu de gindit la motoare relativ comprimate.sigur ca n-ar fi imposibil dar s-ar complica foarte mult constructia chiulasei.
lantul o fi el mai sigur dar motoarele pe lant sunt sensibil mai zgomotoase.
oricum la motoarele de azi cureaua se schimba chiar si la 240 000km(c5 1.6 hdi).sa nu fie 240 sa fie 150,tot iti trebuie multi ani sa-i faci.
BX-ul NU VA DISPAREA NICIODATA DIN INIMA MEA.
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
LEXIA, DIAGBOX TEST AVAILABLE.
APROAPE ORICE PIESA DE C5 1 si 2,DISPONIBILA !!!
Pai asa spun si eu ca pana la 150k nici nu ar trebui sa ma gandesc sau sa ma uit la cure, dar uite ca pe aici pe forum sunt si alte pareri care m-au pus pe ganduri.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Curea distributie
Stie cineva un mecanic serios pentru a-mi schimba chitul de distributie la C5 ?
Am vazut un pret in comentariile de mai sus, dar cine a facut inlocuirea?
Am vazut un pret in comentariile de mai sus, dar cine a facut inlocuirea?
- gropitzabogdan
- pasionat
- Masina: Peugeot 407 2.0 HDi
- 2: Citroen C5 2.0 HDi
- 3: Citroen C4 1.6 HDi
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”