BX in progresss

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Dum 26-Apr-2009 15:53

Suparata masinuta ta daca vad ca te certai cu bmwuri de 3 litrii :D
Si eu am diverse "discutii" cu baieti din astia cu impresii de genu.... daca au bmw adus la mana "a 14 a" din germania au mare scula de masina.
Cam la cati cai si ce cuplu te astepti dupa ce termini modificarile?
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Dum 26-Apr-2009 20:56

da pai... avand in vedere greutatea redusa... acum sper sa am maxim 1 tona ! (desi este posibil sa am mai putin, o sa caut sa o cantaresc.. sa stiu si eu ca`s curios) se misca bine ... din pacate cutia de viteze este facuta ciudat , treapta 2 este scurta si pierd ceva ... insa trage foarte bine batranica ! super multumit ... dupa ce am desfacut motoru m`am crucit...
dupa ce termin sper undeva la 125/130 de cai si cat aproape de 300 nm , deci sper !!! insa pana nu vad un test dyno.. sunt doar vorbe ! stiu sigur ca motoru suporta 150 de cai si 330nm fara schimbare de turbina ! insa imi trebuie intercooler mai mare :roll:
Multi rad.. 110 cai... ha ha ... nimic nou :roll: dar 250 de nm stock... nu`s de colea :twisted:
de impresii sunt buni toti :wink: aia cu passat`uri tdi de 150 de cai si 170 de cai "cipuiti" sunt cei mai comici :lol:
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Dum 26-Apr-2009 21:10

uite aici.. acelas motor , puterea la roata ! foarte de treaba tipul... mi`a dat cateva indicatii bune !la momentul cand am pus motoru pe masina,si el se plange de cutia scurta (la el e limitata undeva la 185 km.h ... mai nasol )
http://www.youtube.com/watch?v=lFhxtMhenw0

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Lun 27-Apr-2009 00:20

Interesant peugeotu ala 205, 150 de cai si 330 de NM la roata cred ca fuge ceva :D pentru cat de mica si usoara e masina
Sunt curios insa si de masinuta ta cat reusesti sa scoti din ea, si mai ales daca zici ca are si sub 1000 de kile.
Cutia de viteze nu ai putea sa o schimbi cu totul, sau macar sa ii pui alte pinioane care sa te ajute mai mult?
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 27-Apr-2009 06:13

momentan , eu am o cutie combinata din vreo 3 cutii ... mi`au iesit rapoarte mai lungi decat cutia de 1.7td (singura cutie care se potriveste pe acest motor pentru bx) , m`am gandit la diferite combinatii.... dar deocamdata bugetul s`a dus in motor ... si nu e graba.. caci o cutie se poate schimba si mai tarziu cu motoru pe masina intr`o zi !
Avand in vedere ca pe masina asta a fost un experiment , din care am invatat meserie anu trecut ... este rezonabil... va trece prin mai multe modificari.. dar toate in functie de buget :roll:
si in plus , am condus saptamana trecuta un xm v6 24valve ... 200 de cai si am ramas un pic pe ganduri :lol: nu tragea mai tare ca bx`u meu cu mult ... dar sunetul era :shock: + ca in franta am vazut pus acest motor pe 205 ... deci sigur intra si pe bx :twisted: sau ar mai fi o varianta bx cu 2.2hdi si 170 de cai :roll: dupa ce o termin pe asta ,daca o dau sigur urmeaza ceva si mai rau (poate te intrebi de ce bx... are avantaju suspensiei ,este usor de intretinut , si masina este foarte usoara ! cam tot ce e necesar)

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 27-Apr-2009 10:05

da era automata ! oricum mergea super pe modu sport !
Defineste "bani putini" :shock: ! pana acum am bagat in ea destul ! si tot mai intra ! probabil tu zici de modificarea motorului (presiune mai mare in turbo si atat) , pe langa asta trebuie imbunatatita frana, ambreiaju , suspensia etc! altfel risti sa`ti rupi gatu :wink: intradevar costa mai putin sa`mi modific bx! decat daca m`as apuca de ceva mai nou :!:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 27-Apr-2009 21:08

astazi am luat si restu de piese ,ce tine de etansare etc. :D + termostatu ... ca tot e motoru jos .. e mai usor de schimbat !
partea buna este ca portofelul este mult mai usor... nu mai atarna in buzunar :lol:

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Lun 27-Apr-2009 21:10

ti s-a desfacut capacul termostatului? :lol: e problema mare daca nu se umbla mult timp la corp/capac.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 27-Apr-2009 21:15

nu este ca la motoru de bx ... are termostatu pe spatele motorului :roll: este foarte greu de schimbat pe masina... tocmai de aceea am decis sa il schimbam acum !

Imagine

isi asteapta motoru :cry: am vorbit cu ea.. si e decisa sa ajunga in franta la intalnire :D acum sa vedem daca pot sa ii fac pe plac :D

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mar 05-Mai-2009 14:22

chiuloasa este gata! ultimele pregatiri inainte de montare :twisted: insa mai este de lucru .. pentru ca am schimbat cam tot ce inseamna etansare + tampoane si tot ce trebuie ! mai are nevoie doar de un schimb de ulei.. si antigel :roll: restu de piese sunt pregatite :)
In functie de timp , masina va iesiiiiii pe strazi :twisted: :yahoo:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mar 05-Mai-2009 19:31

salut , ms :)
bine ca te`ai hotarat sa o refaci ! succes .. si astept sa vad cum iese ! rau in nici un caz nu are cum sa iasa :wink:

jony
pasionat

Mesajde jony » Mie 06-Mai-2009 11:39

felicitari mihai asteptam sa ajunga masina si pe la brasov :P

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mie 06-Mai-2009 19:52

ms ! si uite asa astazi am pus cap la cap toate piesele ! practic motoru este intreg din nou !
Am uitat sa precizez , acum motorul se bucura de o chiuloasa noua ! antecamere noi si supape deasemenea :wink:(tot ce s`a putut a fost pus NOU)
dupa ce ne eliberam ,urmeaza sa avansam la masina :wink:
Sper sa nu fie nevoie de un upgrade de ambreiaj ... chiar am ajuns la fundu sacului cu bugetul :lol: :oops:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mie 06-Mai-2009 20:16

Imagine

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Mie 06-Mai-2009 23:19

arata bine :D
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

Înapoi la “Masina mea”