A mai patit cineva asa ceva?intamplarea a fost in timp ce mergeam ,am avut noroc ca nu aveam mai mult de 20km/h ,pur si simplu s-a rupt si a picat arcul peste taler!(pe partea dreapta)Mentionez ca nu am luat vreo groapa mai zdravana sau ceva de genu!Arcurile sunt noi aproape ,au 1an!
Care ar putea fi cauza?Uzura f. mare?Amortizoarele se schimba la un anumit nr de km?
Acum fix 1an s-a rupt arcul pe partea stanga!
buza amortizor rupta!
Moderator: Echipa Tehnica
Re: buza amortizor rupta!
conasu scrie:A mai patit cineva asa ceva?intamplarea a fost in timp ce mergeam ,am avut noroc ca nu aveam mai mult de 20km/h ,pur si simplu s-a rupt si a picat arcul peste taler!(pe partea dreapta)Mentionez ca nu am luat vreo groapa mai zdravana sau ceva de genu!Arcurile sunt noi aproape ,au 1an!
Care ar putea fi cauza?Uzura f. mare?Amortizoarele se schimba la un anumit nr de km?
Acum fix 1an s-a rupt arcul pe partea stanga!
din cate spui tu aici este vorba de ARC nu de amortizor si da suspensia(arcuri,amortizoare) se schimba si ele la un anumit numar de km sau daca apare o bataie sau vreo scurgere a amortizorului. Banuiesc ca pe partea dreapta spate ti a cedat arcul nu?
greseala mea ,nu am vazut prea bine in momentul in care s-a intamplat pt ca era nopate!Acum 2 ore am constatat ca e arcul rupt !este pe partea dreapta-fata ,dar arcul are fix 1an de cand a fost schimbat!Acum 1an s-a rupt pe stanga-fata arcul.asta am inteleso ca ar fi buba la c3 pana in 2005,dar la doar 1an sa se rupa si pe dreapta mai ales fiind ,zic eu, nou!
Mentionez ca nu avea nici o bataie ,zgomot sau vre'un fel de pbema!
Astept pareri!
Multumesc frumos!
Mentionez ca nu avea nici o bataie ,zgomot sau vre'un fel de pbema!
Astept pareri!
Multumesc frumos!
-
- pasionat
- Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp
nu cred ca au legatura amortizoarele. cunosc proprietari de c3, sub 2005, care au mai multi km ca mine (69.000 km) si care nu au avut probleme cu arcurile. cred ca mai degraba e vorba de calitatea pieselor de schimb care ne sunt recomandate de catre vinzatori. chestia cu schimbatul amortizoarelor de unde ai aflato?
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”