Reparatie caroserie

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

mdragos
simpatizant

Reparatie caroserie

Mesajde mdragos » Mar 10-Iul-2007 11:11

Se ridica o problema:pe la 2 noaptea incepe grindina puternica.Pana ajung la masina sa arunc 2 paturi pe ea deja era facuta tandari, adica:
-Capota motor
-Plafon
-Haion
-Toata partea dreapta
-Stalpii de la parbriz parca a dat cineva cu bata de baseball in ei adica facuti muci.Am cateva poze dar pentru somnul vostru linistit nu as vrea sa prezint ceva horror.Grindina a tinut cam 15 minute iar ca sa va dati seama de dezastru au fost bucati si cam cat un pumn de mare de ghiata :shock: :shock: :shock: Evident masina nu avea asigurare casco
Intrebare:Se poate indrepta cu ventuze, magneti, se chituieste sau trebuie caroserie noua?

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mar 10-Iul-2007 11:25

Se chituieste, nu se poate indrepta pt ca tabla e deja intinsa ini locurile unde a fost lovita. Iar plafonul nu ti-l indreapta nimeni.

danvoinea73
just curious

Re: Reparatie caroserie

Mesajde danvoinea73 » Joi 05-Mar-2009 08:54

mdragos scrie:Se ridica o problema:pe la 2 noaptea incepe grindina puternica.Pana ajung la masina sa arunc 2 paturi pe ea deja era facuta tandari, adica:
-Capota motor
-Plafon
-Haion
-Toata partea dreapta
-Stalpii de la parbriz parca a dat cineva cu bata de baseball in ei adica facuti muci.Am cateva poze dar pentru somnul vostru linistit nu as vrea sa prezint ceva horror.Grindina a tinut cam 15 minute iar ca sa va dati seama de dezastru au fost bucati si cam cat un pumn de mare de ghiata :shock: :shock: :shock: Evident masina nu avea asigurare casco
Intrebare:Se poate indrepta cu ventuze, magneti, se chituieste sau trebuie caroserie noua?

sal.Am acceasi problema ca si tine .terog sa imi spui si mie cum ai rezolvat problema. id.danvoinea73

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Joi 05-Mar-2009 10:25

O solutie de compromis ar fi sa o lasi asa. In chit nu prea am incredere, pentru ca bagi si ceva bani iar dupa un timp o sa crape (daca este aplicat de un profesionist o sa crape dupa mai mult timp dar tot sa crape, oricine ar spune altceva nu are dreptate sigur).
Ar mai fi varianta sa cauti un service profesionist unde au niste aparate speciale care indreapta tabla(nu cunosc foarte multe detalii dar am vazut pe strada masini cu tabla indreptata perfect (este drept erea vorba de aripi parca).
Despre o capota motor, sau o aripa eu recomand sa mai cauti si pe la dezmembrari pe aceias culoare, pentru ca nimic nu se compara cu vopseaua originala.
Succes si sa ne tii la curent.

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 05-Mar-2009 10:37

exista aparatura speciala care sa indrepte tabla putin indoita, batuta de piatra, fara sa afectezse deloc vopseaua. din pacate, in craiova nu stiu sa existe asa ceva pe undeva. o sa ma interesez si postez aici.

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Vin 06-Mar-2009 16:40

Sal. Exista nishte kitt-uri p net cu care se scot aceste lovituri .nu 100% dar 80% da.Depinde si d lovituri.Eu am vazut aici in spania destul de ieftine la vreo 50€.daca vreti caut linkul si il postez

danvoinea73
just curious

sal

Mesajde danvoinea73 » Lun 09-Mar-2009 16:21

mishua55 scrie:Sal. Exista nishte kitt-uri p net cu care se scot aceste lovituri .nu 100% dar 80% da.Depinde si d lovituri.Eu am vazut aici in spania destul de ieftine la vreo 50€.daca vreti caut linkul si il postez

orice informatie mi-ar fi de mare ajutor.daca gasesti te rog sa imi trimiti si mie la adresa danvoinea73@yahoo.com MS

mishua55
simpatizant

Mesajde mishua55 » Mar 10-Mar-2009 19:29

bogdan78
pasionat

Mesajde bogdan78 » Lun 06-Apr-2009 07:55

Ca sa nu mai deschid alt topic si fiind oarecum legate, as avea si eu o intrebare.
Am inteles ca undeva pe caroserie este marcat codul culorii. Stie cineva unde mai exact exact se poate gasi la un Citroen Xsara II berlina.
Multumesc anticipat.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...

emylio_6764
simpatizant

Mesajde emylio_6764 » Mie 29-Apr-2009 19:32

vezi codul culori este pe stalpul din fata stanga sofer, unde sunt balamalele de la usa, pe o eticheta mica sunt mai multe date.... dupa culoarea masinii tale codul cred ca este EZR, dar uitate pt siguranta, si spune ce ai gasit...

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”