Salut si-a pus cineva Xenoane ??. am inteles ca nu sunt scumpe si stiu ca merita. Intrebarea e daca gasesc si xenoane produse in alta parte deca in China si daca e indicat sa pui si pe faza lunga ?.
Ma gandesc ca mai scutesti niste bani ca doar nu se foloseste fara lunga asa mult . Becurile sunt scumpe ???
XENOANE
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: C5 2.0 HDi 100kw FAP 2007
- 2: Peugeot 307 1.6 benzina 110 cp
- 3: Fiat Doblo Panorama 1.3 jtd 75 cp 2007
Eu mi-am montat pe C5 II si iti pot spune ca merita, cu toate ca daca citeai pe forum C5 topicul Xenon 35 W pe C5II nu mai intrebai, in alta ordine de idei vezi ca, Khan vinde becuride toate felurile si xenoane si tot el ti-le poate monta. cat despre cele de faza lunga nu este rentabil mai mult nu mai poti da flash-uri cu farurile, cat despre eficienta oricum daca ai xenoane pe faza scurta ai lumina din belsug iar cand cuplezi si faza lunga ramane si faza scurta aprinsa (cel putin asa este la mine, am H7 pe scurta si H1 pe lunga)
MESERIAS
Am vazut pe net becuri H1 H4 H7.... cu leduri care sunt destul de puternice si fac lumina ca si cele cu xennon si ai avantajul ca tin mai mult decat alea... mie mi se ard becurile din proiectoare o data la 2 saptamani si vreau sa imi iau cu leduri -H1 cu 18 leduri sau cu 25 de leduri....
Xsara Picasso 2.0HDI, 90cp, an 2000
Sigur nu merg pe faza scurta sau lunga. dar pe ceata leduri din acelea de putere mare ar putea merge. Nu am testat dar am o lanterna varta cu un singur led si vreau sa spun ca este la fel de eficienta ca o lanterna normala..si are lumina mai placuta.
Ca sa nu fac reclama, cuiva nenintentionat, oricine poate da un search pe net si va gasi o gramada informatii si firme care ofera asa ceva.
Am copiat de pe un site doar un pasaj cu referire la acest tip de leduri.
LEDurile de putere mare reprezinta varful de lance al industriei LED, pe baza lor urmand sa se contruiasca corpurile de iluminat ale viitorului. In prezent dintr-un singur cip LED se poate obtine lumina echivalenta cu cea a unui bec cu incandescenta de 20W, de patru ori mai mult decat la inventarea in 2003 a LEDurilor de putere mare. Pana in 2010 se estimeaza depasirea pragului de 50W. LEDurile de putere mare sunt mult mai longevive decat alte surse de iluminat (durata de viata de 50.000 ore), sunt mai economice chiar decat becurile "economice", au dimensiunile cele mai mici si nu sunt deloc fragile.
Ca sa nu fac reclama, cuiva nenintentionat, oricine poate da un search pe net si va gasi o gramada informatii si firme care ofera asa ceva.
Am copiat de pe un site doar un pasaj cu referire la acest tip de leduri.
LEDurile de putere mare reprezinta varful de lance al industriei LED, pe baza lor urmand sa se contruiasca corpurile de iluminat ale viitorului. In prezent dintr-un singur cip LED se poate obtine lumina echivalenta cu cea a unui bec cu incandescenta de 20W, de patru ori mai mult decat la inventarea in 2003 a LEDurilor de putere mare. Pana in 2010 se estimeaza depasirea pragului de 50W. LEDurile de putere mare sunt mult mai longevive decat alte surse de iluminat (durata de viata de 50.000 ore), sunt mai economice chiar decat becurile "economice", au dimensiunile cele mai mici si nu sunt deloc fragile.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...