Motor turat
Moderator: Echipa Tehnica
-
- simpatizant
- Masina: C2 1.4 Hdi VTR
Motor turat
Motorul de la ZX-ul meu, monopunct 1360 cmc, sta turat permanent in 1200-1500 de ture, are careva o ideie ce se intampla, vre-un senzor dus ?
C2 1.4 Hdi VTR - consum minim, distractie maxima 

acea garnitura se gaseste la magazine de piese sau se poate confectiona? dupa ce am vazut acest topic am relizat ca si eu patesc acelasi lucru si m-am uitat sa vad daca e ok garnitura aceea; surpriza, e o foaie de hartie cerata acolo unde ar trebui sa fie acea garnitura. Asta e cauza cea mai probabila a turatiei?
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
senzorul de temperatura de la motor... in functie de temperatura motorului, ECU regleaza tot; daca acel senzor nu functioneaza, ECU considera ca motorul este rece si il va tine turat. socul automat nu stiu cum e la tine, dar cred ca este cu iac; nu pot baga mana in foc, dar daca imi pui o poza de ansamblu la motor, poate imi dau seama.
-
- de-abia inscris
gasiti niste sfaturi si aici: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=7907
i-am curatat toate mufele alea cu wd-40 si n-a mai facut...bine,la mine facea si la cald...
i-am curatat toate mufele alea cu wd-40 si n-a mai facut...bine,la mine facea si la cald...
recunosc,am fost un pic neglijent...oricum daddy cred ca nu a vazut topicu' meu,zic eu ca daca l-ar fi vazut ar fi continuat acolo cu intrebarea lui,nu?si situatia e un pic diferita,la el motorul sta turat permanent,la mine se intampla asa,in mers,si nu dura cateva secubde,inde-ajuns sa ma sperie...
si cred ca de la curatarea mufelor s-a rezolvat dar nu sunt sigur ca numai de la asta...pentru ca i-am mai facut cate ceva,filtre schimbate,i-am pus si aditiv pentru curatarea injectoarelor in benzina in vreo 3-4 randuri...cred ca mai degraba toate astea la un loc au dus la rezolvarea problemei...recunosc,ar fi trebuit sa pun aici rezultatu'...mea culpa..
si cred ca de la curatarea mufelor s-a rezolvat dar nu sunt sigur ca numai de la asta...pentru ca i-am mai facut cate ceva,filtre schimbate,i-am pus si aditiv pentru curatarea injectoarelor in benzina in vreo 3-4 randuri...cred ca mai degraba toate astea la un loc au dus la rezolvarea problemei...recunosc,ar fi trebuit sa pun aici rezultatu'...mea culpa..