am si eu ceva nedumeriri in legatura cu motorul de la masina din dotare;
avand in vedere ca am manarit putin pe la ea, pe gaz ma pot duce chiar pana la 8000 de ture, fara sa faca nazuri (inainte facea nazuri aprinderea); am facut niste setari zilele trecute de imi consuma cam 18-20 in oras, sau si mai mult daca o calc rau, dar nu ma deranjaza, pentru ca trage mult mai bine ca pe benzina, si ajung in bani cam sub 10% consum pe benzina chiar si cu consumul asta; cred totusi ca o sa mai strang robinetul, dar deocamdata vreau sa vad tot ce poate, iar pe benzina nu prea pot sa ii fac mai nimic, si mai e si scump rau la buzunar daca i-as face;
treaba sta cam asa: de tras trage, de mers merge, dar.... ma gandesc totusi sa nu il coc; intrebarea este daca pot sa abuzez din cand si sa ii dau forja chiar asa, si daca da, ce ulei sa ii pun si poate si un tratament. chiar nu vreau sa il stric si pe asta, pt ca am mai nenorocit pana acum 2 motoare de xm, tot din cauza ungerii, dar la alea imi crapase teava de ulei de la axa cu came pt ca era de plastic (acum am metalica). am tot intrebat pe mai multi, si daca ar trebui sa ma iau dupa toti, ar trebui sa bag fro' 10 feluri de ulei in ea; motorul este un 2000i 8 supape, si are cam 130.000
nedumerire
Moderator: Echipa Tehnica
Re: nedumerire
dj01fad scrie:... si daca ar trebui sa ma iau dupa toti, ar trebui sa bag fro' 10 feluri de ulei in ea...
Ia-te dupa mine si baga al unspelea tip de ulei

Io am vazut la asta ca pe masura ce motorul era mai incins mergea mai bine; la alte tipuri de ulei era invers...
Pai tu vrei sa duci motor de 2litri la 8000 de ture si sa nu il rupi
. Daca vrei sa ai o ungere buna la turatiile astea cred ca ar trebui ceva adaptari pentru motoare curse.

Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- just curious
ulei bun american
salut
www.uleiuri.ro
au un ulei super castrol 5w50 sintetic .
nu am comision ,nu fac reclama
dar spun ca am luat ,am folosit si aici si in state si e bun
succes si toate bune
www.uleiuri.ro
au un ulei super castrol 5w50 sintetic .
nu am comision ,nu fac reclama
dar spun ca am luat ,am folosit si aici si in state si e bun
succes si toate bune